De ce prefera femeile implanturi mamare

Operatia de marire a sanilor este una dintre cele mai populare, daca nu chiar cea mai populara operatie plastica din lume. Cea mai mare grupa de varsta care efectueaza operatii de marire a sanilor este intre 30 si 39 de ani. Majoritatea femeilor cu varste cuprinse intre 30 si 39 de ani se afla dupa sarcina si alaptare, cand sanul isi pierde forma si plinatatea. Un aspect important de retinut este ca sanul nu isi mareste volumul si forma nici daca tii o dieta, nici daca faci exercitii fizice. Sanii nu pot fi formati asa cum se doreste, fara o interventie chirurgicala. In unele tari ale lumii, procedura de implantare mamara, castiga din ce in ce mai multa popularitate. Marirea sanilor cu ajutorul implanturilor inseamna un set de proceduri. Dupa cum probabil ai ghicit deja, obiectivul este de a avea sanii la fel ca  inainte de sarcina.

De ce fetele tinere decid sa faca o interventie inutila de marire a sanilor?

Este usor de observat condamnarea publica pentru fetele tinere care primesc sani noi sub forma unui cadou de absolvire. Cu toate acestea, este important de mentionat, ca majoritatea chirurgilor plastici autorizati, nu recomanda operatia estetica de marire a sanilor, fetelor sub 22 de ani, deoarece la aceasta varsta sanul feminin nu s-a format inca pe deplin si se poate schimba si modifica in dimensiune si forma pana in momentul cand decid sa devina mamici. Desigur, trebuie remarcate si cazuri exceptionale, atunci cand este necesar sa se corecteze asimetria grava a sanului, deformarea genetica sau subdezvoltarea grava a sanului. Fetele tinere care decid sa-si mareasca sanii cu ajutorul implanturilor, o fac pentru ajustare si nu pentru imbunatatirea lor cosmetica.

De ce femeile isi doresc sani mari?

Ce este „extrem” si ce este „normal”? Corpurile feminine variaza foarte mult ca forma si dimensiune, si in plus, in timp, sanul isi schimba forma. Producatorii de lenjerie de corp sunt constienti de faptul ca sanii si corpurile feminine sunt rareori absolut proportionale. Unele femei de statura mica mostenesc sanii mari, care sunt deosebit de frapanti datorita constitutiei lor minione. Dupa cum s-a dovedit, cererea de sutiene cu cea mai mare cupa, este in crestere rapida. Implanturile mamare nu se masoara in functie de dimensiunea cupei, ci in centimetri cubi. Chirurgii plastici stiu ca un implant care masoara 300 de centimetri cubi actioneaza asupra corpului unei femei intr-un mod complet diferit.  

De exemplu, multe femei decid sa treaca de la dimensiunea cupei B la dimensiunea C sau chiar D care arata destul de natural si frumos dupa operatie, desi in majoritatea cazurilor putem vorbi despre schimbari extreme. Desigur, exista exceptii, dar, practic, limitele sunt stabilite in functie de caracteristicile corpului pacientei, in functie de dimensiunea corpului, iar locul in care este plasat implantul este, de asemenea, limitat.  Este dificil de spus de ce operatia de marire a sanilor provoaca intotdeauna o rezonanta mai mare decat, de exemplu, corectarea formei nasului, a zonei din jurul ochilor sau a abdomenului. Un lucru este sigur: la femeile care au decis sa-si mareasca sanii cu ajutorul implanturilor, respectul de sine si increderea in sine au crescut semnificativ dupa operatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *