De ce sa alegi ceasuri barbatesti Casio G-Shock, modelele dure, intr-o lume atat de fragila?

Alegerea modelului de ceasuri barbatesti potrivit este de cele mai multe ori o provocare pentru persoanele care vor sa faca o investitie buna din punct de vedere al utilitatii si esteticii. Unul din cele mai “dure” ceasuri pentru barbati din lume, concepute special pentru domnii care lucreaza in conditii grele, pentru cei care nu au un loc de munca de birou sau au pasiuni “extreme”. Seria de ceasuri barbatesti G-Shock este preferata barbatilor puternici carora le place sa socheze, dar sa nu fie luati prin surprindere de defectiuni neprevazute.

Dintre toate modelele de ceasuri barbatesti, G-Shock este instrumentul perfect al aventurierilor

Aparut pentru prima data in anul 1983, G-Shock este un model de ceas apreciat si la momentul actual. Intr-o lume in care toate gadgeturile devin inteligente, inclusiv ceasurile, modelul G-Shock isi pastreaza functiile intacte si permite barbatilor puternici sa aiba la indemana un instrument cu ajutorul caruia nu numai sa fie punctuali, ci si un model rezistent si potrivit personalitatii lor.

G Shock este inca unul din modelele de ceasuri barbatesti de referinta in domeniul aventurii, care impresioneaza prin rezistenta si prin duritate absoluta. Prin lansarea acestor modele de ceasuri, titanul Casio a dorit sa schimbe perceptia si conceptia generala despre ceasuri si sa demonstreze ca un ceas de mana se poate dovedi o unealta utila si in conditii de exploatare extreme.

Ceasul bijuterie pentru barbati a fost inlocuit cu ceasul instrument, un instrument indestructivil care functioneaza in cele mai dure conditii de utilizare. Astfel, ceasul G-Shock poate functiona in caz de socuri extreme, vibratii, apa, noroi, dar si temperaturi foarte scazute, fiind, la momentul actual, cel mai rezistent ceas din lume.

Conceptul si tehnologiile care stau la baza celui mai rezistent ceas din lume,G-Shock

Ceasul G-Shock este conceput sa reziste la o cadere libera de la 10 metri inaltime, sa reziste la apa la 10 bari (100 de metri) si sa aiba o durata de viata a bateriei de 10 ani. Cu alte cuvinte, este un ceas de zece, o provocare a bunului simt, a fragilitatii, un prototip experimental care nu a dat gres, la baza caruia au stat ani de experimente si de erori, etape de dezvoltare tehnologica, staruinta, inovare si tenacitate.

La baza ceasului stau cele mai moderne tehnologii, acesta fiind bazat pe ideea de structura tubulara, cu o carcasa in care mecanismul se sprijina numai pe cateva puncte si “pluteste” pentru a fi aparat de socuri. In plus, ceasul G-Shock este prietenos cu mediul, gratie sistemului de alimentare cu energie solara, receptioneaza un semnal radio de la cea mai apropiata statie de transmse a timpului atomic si reuseste sa indice ora exacta cu precizie maxima.

Testele G-Shock sunt teste de rezistenta, pe care modelele de ceasuri barbatesti Casio le trec cu succes, incluzand testul caderii libere, care testeaza comportamentul ceasului care cade liber de la o inaltime data, dar si testul pistonului, ce testeaza comportamentul ceasului supus unor lovituri repetate ale unui piston actionat motor.

Nu in ultimul rand, testele facute sunt de apa adanca, testul la gheata si testul la vibratii de mare intensitte, precum si testul ciocanului, in care ceasul este supus unor lovituri repetate ale unui ciocan de mari dimensiuni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *