Care sunt avantajele cele mai importante pentru cei care cumpara ethereum

Incepatorul care are intiativa de a cumpara ethereum, una din cele mai apreciate cripto-monede trebuie sa stie cateva lucruri si sa aiba o mai buna intelegerea asupra tranzactiei si investitiei pe care urmeaza sa o faca. Etherem este o criptomoneda folosita pentru derularea contractelor inteligente, este asemanator bitcoinului, insa are un potential mai mare de recunoastere si de apreciere.

Ce este o criptomoneda si de ce sa iei decizia de a cumpara ethereum?

O criptomoneda este o moneda virtuala, digitala, folosita ca si mijloc de plata, ce foloseste criptografia si este descentralizata pentru a controla tranzactiile si pentru a preveni dubla cheltuiala. Moneda cripto Ethereum nu trebuie confundata cu o moneda electronica. Cei care cumpara Ethereum trebuie sa stie ca aceasta nu se poate stoca pe un dispozitiv de plata electronic.

Ethereum este una din cele mai tranzactionate monede cripto, folosita ca si mecanism de plata pentru taxele de tranzactie si serviciile de calcul pe platforma Ethereum.

Cum poti obtine sau cumpara Ethereum?

Moneda Ether poate fi obtinuta in doua moduri: fie persoanele interesate devin mineri ai Ethereumului, ceea ce este destul de dificil si de delicat si necesita cunostinte importante in domeniu, fie tranzactioneaza pe site-uri autorizate, precum Ro.Exchange.

Avantajele de a cumpara Ethereum online includ comisionul mic, de 0.15%, indiferent de suma tranzactionata, absenta costurilor ascunse si la retragerea banilor, se va plati doar comisionul de retea, care este independent de platforma.

In plus, cei care cumpara Ethereum in mediul online au avantajul de a putea tranzactiona in schimbul altor 2 criptomonede, si anume Bitcoin si Tether, sau chiar in schimbul euro. Siguranta este de 100% pe un astfel de site, banii depozitati pe platforma aflandu-se in deplina siguranta si departe de potentialele atacuri cibernetice.

Nu in ultimul rand, tranzactiile Ether sunt rapide sau la pret preferential, folosind inclusiv un ordin de plata de tip market.

Ce avantaje iti aduce tranzactionarea monedei Ethereum?

Comparativ cu celebra moneda Bitcoin, Ethereum permite rularea contractelor inteligente cu o flexiblitate mult mai mare. contractele inteligente se aseamana cu acele contracte din lumea reala, singura diferenta fiind ca sunt complet digitale. Validarea termenilor contractului se face printr-un sistem automatizat, predefinit, nefiind controlat de o autoritate centrala.

Ceea ce inseamna ca un transfer de bani se poate realiza numai daca anterior au fost indeplinite anumite conditii, insa nu exista o persoana care sa verifice acele conditii. Totul este transformat in format digital, stocat si rulat pe o multime de calculatoare din intreaga lume.

In plus, dezvoltarea unei aplicatii pe reteaua Ethereum este disponibila pentru oricine, fiind necesare cunostinte de programare, insa infrastructura este disponibila oricui are o idee de imbunatatire a aspectului social sau economic.

Tranzactionarea monedei Ethereum este practica si comisioanele sunt mici comparativ cu alte metode de plata, iar taxele pentru transferul de Ether merg la multitudinea de utilizatori ce intretin reteaua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *