De ce sa alegi cel mai bun filtru de apa pentru casa

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Când vă alegeți locuința ca fiind o casă, la curte sau un apartament în mediul urban, trebuie să aveți în vedere toate aspectele viitoare și problemele pe care le veți întâmpina. Zona în care urmează să vă mutați trebuie să dispună de toate utilitățile necesare și, desigur, să aveți acces la ele pentru a vă asigura un trai calitativ. Astfel, sursele de apă, lumină, gaz, canalizare nu trebuie să lipsească de pe teritoriul în care vă pregătiți să vă așezați ca și reședință și nu doare accesul la acestea este important, ci și calitatea pentru propria siguranță și sănătate.

Este drept că unele dintre aceste aspecte se pot reglementa și ajusta în propria locuință, cum este și cazul apei potabile. Dacă vă doriți confortul unui sistem de filtrare în propria locuință, iată doar 4 motive pentru care ar trebui să vă orientați spre cel mai bun filtru de apă pentru casă:

  1. Materialele de calitate. Este realizat din materiale excelente care asigură durabilitate în timp și un proces de filtrare de succes. Design-ul compact și componentele din care este alcătuit sunt ideale pentru tratarea apei cu impurități.
  2. Tehnologie de filtrare inovativă. Acest aspect îl situează echipamentul ca fiind cel mai bun din această gamă, fiind compus din: filtru pentru sedimente care îndepărtează rugina și particule nedizolvate, cartuș din cărbune activ granular care asigură o apă fără clor, un alt filtru pentru sedimente care acționează la nivel micro, membrană de osmoză inversă care elimină substanțele de plumb, fier, mangan, filtru de carbon și coajă de nucă de cocos ce îndepărtează gustul și mirosul neplăcut al apei și filtru de mineralizare care adaugă apei purificate mineralele esențiale corpului uman.
  3. Deja asamblat. Nu sunt necesare ore pierdute în fața manualului de instrucțiuni pentru a descifra metodele de asamblare și organizare a pieselor. Un filtru de calitate este deja asamblat și testat în fabrică și ajunge în locuința dvs în perfectă stare de a fi utilizat.
  4. Posibilitate de instalare în două moduri. Dacă aveți probleme cu spațiul din bucătărie puteți opta spre un sistem purificator care să permită montarea lui atât pe orizontală, cât și pe verticală și care să nu ocupe foarte mult loc.
  5. Înlocuirea cartușelor de filtrare. Avantajul unui echipament de calitate este faptul că nu necesită un schimb al cartușelor la o perioadă scurtă de folosire, ci se poate întinde de la 6 la 18 luni, în funcție de specificul cartușului sau de la 2-3 dacă este vorba despre membrana de osmoză inversă.

Daca aveti nelamuriri in legatura cu tipurile de filtre de apa, puteti oricand sa apelati la specialistii FILTRO.ro. Acestia va vor ajuta in alegerea celui mai bun sistem pentru dvs. Ii puteti gasi pe www.filtro.ro, pe email (contact@filtro.ro) sau la telefon (0752.345.876)

spot_imgspot_img