De ce sa alegi trotinete electrice pentru copii si adolescenti? Vezi ce avantaje ofera decizia!

Achizitionarea unei trotinete electrice  pentru copii poate parea o provocare pentru parintii grijulii care se tem de faptul ca pericolul de accidente este mult mai accentuat pentru copiii care folosesc o trotineta electrica, decat in cazul copiilor care folosesc o trotineta traditionala. Adevarul este ca avantajele trotinetei electrice sunt de cele mai multe ori ascunse de pericolele care sunt propagate in mass media si prin alte mijloace de informare, pericole demne de luat in calcul, dar nu atat de pus pe primul plan.

 Avantajele unei trotinete electrice pentru adulti

Trotineta electrica este in primul rand indicata adultilor care vor sa se deplaseze cu usurinta dintr-un punct in altul, care doresc sa se bucure de libertate de miscare, sa faca economie de combustibil si sa evite ambuteiajele in trafic. Avantajele trotinetei electrice pentru adulti includ:

  • Libertate de miscare.

Pentru ca trotinetele electrice sunt usoare si practice, acestea le ofera utilizatorilor  multa livertate de miscare. Trotineta poate fi folosita pentru ca adultii sa se deplaseze la serviciu, pentru a merge la cumparaturi sau in alte scopuri. Cert este ca o trotineta electrica pliabila poate fi stransa si bagata chiar sub birou, fara a fi lasata in exteriorul cladirii.

  • Usurinta in intretinere

Trotineta electrica nu are nevoie de multa intretinere. Este necesar ca utilizatorii sa se asigure ca suruburile sunt stranse o data pe luna, ca piesele sunt fiabile, ca mijlocul de deplasare este sters de praf si incarcat in mod corespunzator si cam atat.

  • Costuri mici, viteza mare

Costurile folosirii unei trotinete electrice sunt mult mai mici decat costurile folosirii unui autoturism sau al unui mijloc de transport in comun. In plus, trotinetele electrice prindi si o viteza mult mai mare decat trotinetele clasice.

  • Eco-friendly

Trotinetele electrice sunt prietenoase cu mediul inconjurator. Acestea nu polueaza aerul si sunt indicate chiar si in orasele aglomerate.

Avantaje unei trotinete electrice pentru copii

Si copiii merita sa se plimbe cu acest mijloc de transport foarte eficient si ecologic. Guvernul a reglementat ca varsta minima a persoanelor care folosesc trotineta electrica sa fie de de 14 ani, copiii de aceasta varsta fiind mult mai prudenti si stapani pe sine in anumite situatii.

Motivele pentru care copiii merita sa foloseasca o trotineta electrica sunt:

  • plimbari rapide si frumoase cu prietenii: copiilor le place sa se laude cu noile achizitii, iar o trotineta electrica este o achizitie demna de lauda;
  • ajung mult mai repede la scoala sau la intalnirile cu amicii: trotineta electrica poate fi folosita ca si mijloc de transport la scoala sau in alte locuri in care acestia trebuie sa ajunga, mult mai rapid decat cu trotineta clasica;
  • economisesc banii de bilete de autobuz/ metrou/ maxi taxi: pe langa faptul ca economisesc acesti bani, copiii nu trebuie sa stea inghesuiti in mijloacele de transport in comun si sa se expun mirosurilor si virusilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *