De ce ti-ai dori sa devii model de videochat ?

Stim ca ai auzit diverse informatii, pana astazi, despre videochat. Iti putem spune, inca de la inceput, ca fetele care sunt angajate la Studio DeLuxe castiga sume mari de bani, printr-o comparatie reala cu nivelul la care se afla salariile castigate din alte locuri de munca din Romania. Nu stii in ce fel ti-ar schimba viata jobul de model de videochat ? Da-ne voie sa iti explicam cateva lucruri de baza despre videochat.

Ce presupune jobul de model de videochat?

Exista doua tipuri distinct de videochat: videochat non-adult (in care este absolut interzis sa te dezbraci) si videochat adult, aflat la polul opus. Daca esti o persoana mai timida, cel putin la inceputul unei astfel de cariere si ideea de a face videochat adult nu este confortabila pentru tine, probabil ca este mai bine sa faci videochat non-adult, macar o perioada, pana te adaptezi. Sau poti continua pe videochat non adult, depinde numai de tine si este exclusiv alegerea ta.

Cand esti model de videochat, intri online in conversatii cu o multime de persoane si trebuie sa faci fata unor interactiuni, scris si vorbit, pe cele mai variate teme. Nu inseamna ca trebuie sa fii dezbracata. Videochatul reprezinta o adevarata arta de a incepe si apoi intretine o conversatie, de a pastra viu interesul membrilor care te privesc fata de tine.

Exista videochat legal ?

Activitatea de videochat este legala, fiind reglementata printr-o lege. Legalitatea este atinsa prin achitarea taxelor si impozitelor la zi, catre stat, si angajarea modelelor prin contract de munca.

Noi, Studio DeLuxe, ne numaram printre putinele studiouri de video chat legale 100%, deoarece dorim sa respectam intru totul legile, facand angajarile exclusiv pe baza unui contract individual de munca, respectand prevederile legale si achitand impozite la stat. Toate modelele noastre lucreaza in legalitate deplina si in conditii de maxima confidentialitate si discretie!

Ce sume poate castiga un model de videochat?

Dorim sa fim sinceri si recunoastem, viata fiecarui model angajat la noi s-a schimbat in bine, cel putin financiar, odata ce a trecut pragul studioului nostru. Chiar si modelele incepatoare au castigat sume la care nu visau inainte, inca din primele luni. De ce? Simplu: videochatul chiar implica sume mari de bani, imposibile de multe ori in cazul unui oricare alt tip de job.

Noi avem o regula de la care nu ne abatem: suntem mereu transparenti si comunicam deschis tot cu modelele noastre. Castigurile modelelor pornesc de la 1000-1500 de dolari pe luna pentru modelele fara experienta si pot ajunge chiar si pana la 30.000 de dolari pe luna pentru modelele de videochat cu experienta.

Vei putea sa iti indeplinesti dorintele si vei putea scapa, in final, de datoriile care te-au apasat pana astazi. Poti afla o multime de informatii utile de pe site-ul nostru si mai ales detalii despre avantaje videochat .

Trebuie sa cunosti limba engleza, la nivel conversational, sa ai un fizic placut si o personalitate atractiva, deoarece interactiunea cu membrii site-urilor pe care vei lucra depinde foarte mult de felul tau de a fi.

Daca iti doresti un job absolut legal si discret de model de videochat, suna-ne chiar astazi la telefon 0759 451 365 sau pe whatsapp la acelasi numar ori prin email pe office@studiodeluxe. Ne-ar face o deosebita placere sa te primim in randul echipei noastre de profesionisti!

Fa-ti curaj si si indrazneste sa pasesti spre o viata lipsita de griji financiare! Te asteptam cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *