Dentist București – Un medic și nu un om de afaceri

0
dentist Bucuresti de la Dental Privilege

Metoda de implant dentar Fast & Fixed este încă relativ nouă și, prin urmare, rezultatele pe termen lung nu pot fi încă exploatate. Cu toate acestea, experimentele anterioare au arătat o durabilitate foarte mare. În plus, materialele și metodele folosite de un dentist București de la clinica Dental privilege, sunt de foarte înaltă calitate și recunoscute științific. Astfel, poți fi sigur de cea mai înaltă calitate, pe care o poți găsi la un dentist București de la clinica stomatologică Dental Privilege. Metoda de implant dentar cu dinți ficși este un concept de tratament inovator și eficient, care permite refacerea maxilarului complet edentat, cu proteze dentare fixe susținute pe implant – toate odată și cu doar patru implanturi. Aceasta înseamnă că într-o singură zi, dentistul introduce patru implanturi în maxilar și fixează direct protezele dentare temporare.

Nu mai aștepți ca implanturile să se vindece, dar în schimb, în ​​ziua operației, vei primi un nou zâmbet frumos, care îndeplinește atât cerințele estetice, cât și funcționale.

Dentist București cu multă experiență

Profesorul Paulo Malo de la Lisabona a început dezvoltarea conceptului cu dinți ficși într-o singură zi, încă din 1990. S-a întrebat cum ar putea furniza proteze dentare fixe suportate de implant, persoanelor edentate – dar fără a efectua mai întâi proceduri complexe de mărire a ţesutului osos al maxilarului. Deși această metodă a fost folosită timp de douăzeci de ani, este încă departe de standard. Acest lucru necesită multă experiență din partea unui dentist București de la Dental Privilege, precum și o colaborare strânsă cu laboratorul dentar care produce protezele.

Implantul dentar Fast & Fixed a fost conceput pentru a permite mai multor pacienți să primească implanturi. Dacă până acum ai evitat implantarea datorită costului și efortului mare, poţi folosi metoda cu dinți ficși care este efectuată de un dentist București de la clinica stomatologică Dental Privilege. Metoda de implant dentar Fast & Fixed este o opțiune grozavă dacă dorești cu adevărat să obții o dantură completă. Numărul mic de implanturi și posibilitatea de a nu fi nevoie de mărire osoasă, fac acest concept mai rentabil și mai puțin complex. Studiile arată că durata de valabilitate este destul de lungă.

Dentist București cu cele mai bune rezultate de tratament

Cu toate acestea, această metodă nu este potrivită pentru toată lumea: puntea necesită o igienă orală meticuloasă, pe care nu toți pacienții vor să o respecte. În acest caz, o proteză cu implant semifixă poate fi o soluție bună, deoarece este și confortabilă de purtat, dar mult mai ușor de curățat. În primul rând, un dentist București de la Clinica Stomatologică Dental Privilege este medic și nu om de afaceri. Calitatea tratamentului este mai importantă pentru medic, decât profitul. La această clinică stomatologică există cele mai bune materiale și echipamente.  Aici, nu există posibilitatea de a economisi bani la cumpărarea de materiale, deoarece pacientul și rezultatul lucrărilor sunt cele mai importante pentru un dentist București de la clinica Dental Privilege. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *