Descoperă-ți stilul vestimentar în 3 pași simpli

Stilul vestimentar este ceva pe care îl avem cu toții și se traduce prin modul în care alegi să te îmbraci și prin modul în care alegi să îți accesorizezi ținutele. Acesta se regăsește atât la femei, cât și la bărbați și, de cele mai multe ori, nici nu îți dai seama că ai un stil bine definit, care îți influențează achizițiile în materie de haine și accesorii. 

Dacă încă nu ți-ai descoperit stilul vestimentar, iată cei 3 pași simpli pe care trebuie să îi parcurgi: 

1. Vizualizează-ți pozele și regăsește elementele comune

Pentru a identifica care sunt outfiturile tale amprentă e necesar să faci un pas în spate și să vezi care sunt acele piese vestimentare pe care le îndrăgești și pe care încerci să le integrezi mereu în ținutele tale de zi cu zi. Mai mult, dacă consideri că nu te poți descurca singur, poți face un sondaj de opinie în rândul celor apropiați, iar aceștia să îți ofere ajutorul. 

2. Descrie-te în câteva cuvinte 

Pentru a înțelege ce te definește e de ajutor să pui pe o foaie de hârtie lucrurile ce îți trezesc cel mai mult interesul, mai ales în ales din zona de fashion. Te poți gândi la un stil anume, te poți gândi la personalitatea ta, la culorile pe care le preferi sau chiar la o țară anume. După ce ai realizat acest exercițiu, încearcă să rezumi totul la 3 cuvinte reprezentative pentru tine. În acest fel vei avea o imagine mult mai clară a ceea ce îți place și asupra viziunii tale vestimentare. 

3. Fă cumpărături inteligente

Cu siguranță de cele mai multe ori atunci când mergi la cumpărături e posibil să te ia valul și să îți cumperi lucruri de care nu ai nevoie sau lucruri care nu sunt potrivite stilului tău, deci pe care nu le vei purta sau le vei integra în ținute foarte rar. Astfel, dacă ai trecut prin pașii menționați anterior și ai definit ce te reprezintă sau care sunt lucrurile care îți plac, cumpărăturile vor fi mult mai ușoare. Dacă ești un împătimit al stilului sport, atunci cu siguranță prin piesele tale vestimentare se vor număra pantalonii de training, tricourile lejere sau pantofi sport pentru bărbați de la Kalapod.net. Pentru un stil mai elegant sau romantic, rochițele pentru femei și sacoul pentru bărbați sunt un „must”, la fel și pantofii eleganți. 

Deși poate ai un stil bine definit nu strică ca din când în când să treci prin toți acești pași pentru a vedea daca s-a schimbat ceva sau pur și simplu pentru a da un refresh garderobei tale. Important ca atunci când faci cumpărături acestea să-ți fie folositoare, iar la o perioadă de timp să îți faci curățenie în dulap, astfel încât să faci loc noilor piese vestimentare. 

Sursa foto: pexels.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *