Despre gama de servicii profesionale de debitare laser

servicii profesionale de debitare

Stiai ca robotul de bucatarie si multe piese din componenta sa si interiorul sau sunt realizate pe un principiu tehnologic ca si a masinii tale sau a masinii de spalat? Aici ne referim la procesul de prelucrare mecanica cu ajutorul unor utilaje CNC. Aici ne referim in mare parte la freza verticala, strungul, masina de gaurit – care ne ajuta sa oferim servicii profesionale de prelucrari mecanice in Romania pentru orice proiect si lucrul cu aproape orice material. Echipa Laser Processing este aici sa te ajute cu servicii profesionale pentru tine si partenerii tai la o eficienta mare cu costuri mici si timp de prelucrare mai mic pentru ca tu sa ai un proiect de succes.

Procesul de debitare cu laser este unul folosit pentru a taia diverse metale si o varietate ridicata de alte materiale necesare pentru ca tu sa poti obtine produse finite de calitate ridicata.

Acest proces utilizeaza o sursa puternica de laser, cunoscuta precum si dupa denumirea de laser, pentru a taia diverse metale.

Aceasta raza laser este creata prin proces se realizat in urma activarii electronilor. Aceasta raza laser este controlata prin computer si este atat de puternica pentru a taia diverse materiale. Acest proces de debitare laser este foarte precis. Precizia ajuta la obtinerea produselor finale cu diverse forme si fara cute.

În ceea ce privește proiectarea pentru fabricație, tehnologia de tăiere cu laser poate avea un efect benefic asupra oricărui produs. Costul și calitatea reprezintă două influențe majore asupra comercializării oricărui produs, iar tăierea cu laser permite realizarea de componente de înaltă calitate la un cost mai mic în general, făcând astfel posibilă oferirea unui produs mai accesibil, de o calitate mai bună.

În general, tăierea cu laser oferă unele avantaje substanțiale pentru procesul de fabricație. Pentru început, tăieturile cu laser pot fi personalizate pentru a tăia aproape orice material de orice grosime conform specificațiilor exacte. Este rapid, precis și poate fi ajustat rapid și ușor pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale pieței sau ale unui produs specific. Este, de asemenea, un proces mai curat decât majoritatea opțiunilor de tăiere, deoarece nu necesită curățare secundară.

Tăierea cu laser este un proces de înaltă precizie în care un fascicul laser lovește suprafața unui material și îl încălzește până se topește sau se vaporizează complet pentru a lăsa o tăietură curată.

Laserul pe baza de CO2 este cel mai comun in zilele noastre si este folosit in diverse industrii prin producerea unui fascicul laser care va trece prin materialul pe care se lucreaza pentru a realiza sabloane deja prestabilite prin computer.

Iata cateva avantaje alte taierii cu laser de care trebuie sa tinem cont:

Precizia ridicată pe care o oferă permite gravarea imaginilor mai detaliate și efectuarea unor tăieturi mai curate.
Viteza de producție este mai mare.
O gamă largă de materiale sunt tăiate fără a le deteriora.
Este o opțiune mai accesibilă comparativ cu mașinile CNC.

www.laserprocessing.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *