Ies la iveală noi dezvăluiri incredibile după asasinatul omului de afaceri Ioan Crişan care a zguduit toată România. Afaceristul asasinat în urma unei bombe amplasată pe maşină avea o amantă.

Noi dezvăluiri în cazul atentatului din Arad

Ioan Crișan, afaceristul asasinat cu bombă la Arad, avea amantă. Femeia era contabilă la firma acestuia și a recunoscut idila în timpul audierilor. Anchetatorii iau în calcul acum ipoteza în care soția lui Ioan Crișan să fi știut că este înșelată și ar fi vrut să se răzbune pe acesta.

Ioan Crişan, asasinat weekendul trecut

Autorităţile încearcă acum să afle cine ar fi asasinul care i-a luat zilele lui Ioan Crișan. Anchetatorii au pus mâna pe mai multe imagini surprinse de camere de supraveghere, sambătă dimineața, la 6:41, după ce Crişan a plecat de acasă.

Înainte de asasinat, bărbatul a fost surprins de camere de supraveghere când intră în bloc, după ce a stat la o terasă din apropiere timp de 20 de minute, cu un pahar de coniac în față. Localul se afla lângă imobilul în care afaceristul locuia, astfel că Ioan Crișan era unul dintre clienții fideli ai terasei.

Angajații de la terasă susțin că nimic din comportamentul omului de afaceri din Arad nu ar fi trădat o supărare a acestuia. Mai mult decât atât, ori de câte ori venea acolo, omul stătea retras la masa lui și nu vorbea cu angajații, doar își comanda cafea sau apă plată.

Totuși, cu două zile înainte de momentul în care și-a pierdut viața, Ioan Crișan a comandat un pahar de coniac și o apă plată. Cei care îl cunosc pe omul de afaceri îl caracterizează ca fiind un bărbat discret, mereu solitar și nu se plângea cu absolut nimic celor din jur.