pariuri

Chiar si in acest an, piata pariurilor si-a continuat expansiunea, aceasta piata fiind din ce in ce mai apreciata de un numar mare de persoane. In ziua de azi, numarul agentiilor stradale a crescut destul de mult, acest numar ajungand pana la 14.000 si anume cu aproape 10.000 mai multe decat in anul 2014. Acest lucru nu ar trebui sa ne mire pentru ca avem din anul 2015, o piata a pariurilor foarte bine reglementata, aceasta piata fiind una intr-o continua crestere.

Chiar si pe internet puteti sa va orientati catre mai multe case de pariuri, acestea oferindu-va o multime de avantaje. Exista asadar in momentul de fata un numar de 20 de operatori de pariuri online, acestia fiind licentiati si in tara noastra, pentru o perioada de 10 ani. Ei au primit licenta de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. Printre cele mai cunoscute case de pariuri de la noi din tara se numara Unibet, Betfair, 888Sport, Sportingbet, dar si Betano. De asemenea, mai sunt si alte case de pariuri care sunt la fel de apreciate.

In afara de aceste portaluri de pariuri s-au dezvoltat si adevarate comunitati de pariori, acestia pariind cu entuziasm. O astfel de platforma foarte apreciata este Ponturi Bune. Pe acest website gasiti informatii cu privire la pariuri. Acest site este pe piata de la noi, inca din anul 2010, iar experienta sa este oferita tuturor utilizatorilor care isi doresc sa primeasca niste ponturi excelente cu privire la deciziile pe care le vor face.

Site-ul, pe langa ponturile pe care le ofera, mai pune la dispozitia utilizatorilor si mai multe rubrici, astfel incat acestia sa gaseasca rapid ceea ce-i intereseaza. Ei primesc astfel sugestii cu privire la cota 2 azi, zilnica, Biletul de Weekend, Meciul Zilei sau chiar Biletul Zilei. Toate aceste bilete sunt analizate profund de catre niste specialisti, astfel incat sansele de castig sunt destul de ridicate.

Tinand cont de toate aceste lucruri, dar si de ponturile puse la dispozitie de catre o platforma ideala precum Ponturi Bune, nu va va fi greu sa aveti parte de castigurile dorite. Aceasta platforma mai pune la dispozitia utilizatorilor si o lista de abrevieri coduri pariuri pentru casele stradale. Aceasta lista de abrevieri este utila pentru persoanele care pariaza in online si nu sunt familiarizate si cu termenii utilizati in offlline. Tinand cont de toate aceste aspecte, veti putea sa va bucurati de un pariu bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *