Doi gemeni născuți în SUA au fost aduși pe lume în ani diferiți – Magazin

O femeie din statul american California a născut gemeni în doi ani diferiți după ce copiii săi au fost duși pe lume la distanță de câteva minute în noaptea de Revelion, relatează Insider.

Cei doi bebeluși ai lui Robert Trujillo și Fatima Madrigal s-au născut la Centrul Medical Natividad din Salinas, fiica lor născându-se la 15 minute după băiat, potrivit revistei People.

„Natividad a salutat-o pe Aylin Yolanda Trujillo ca primul bebeluș al lui 2022”, au anunțat reprezentanții spitalului pe Twitter, precizând că „fratele ei geamăn, Alfredo Antonio Trujillo s-a născut cu 15 minute mai devreme vineri pe 31 decembrie la ora 23:45 pe ceea ce înseamnă că zilele lor de naștere cad într-o zi, lună și an diferit – o probabilitate de unu la două milioane!”.

„Mi se pare uimitor să mă gândesc că gemenii au zile de naștere diferite”, a afirmat Madrigal într-un comunicat de presă, adăugând că „am fost surprinsă și fericită că ea s-a născut la miezul nopții”.

Dr. Ana Abril Arias, unul din medicii spitalului, a declarat la rândul ei că „a fost una din cele mai memorabile nașteri din cariera mea”.

Un alt caz similar a fost înregistrat și în statul american Indiana în urmă cu doi ani.

Gemenii lui Dawn Gilliam și Jason Tello s-au născut la o distanță de 30 de minute unul față de celălalt între 31 decembrie 2019 și ianuarie 2020, ceea ce înseamnă că ei s-au născut în zile, luni și decenii diferite.

Citește și:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *