Donald Trump denunță un proces „măsluit”: „Alegătorii vor da verdictul” / Ce pregătește echipa sa de avocați pentru viitor

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Donald Trump, găsit vinovat la New York, a denunțat imediat un proces „măsluit”, o „rușine”, asigurând că „adevăratul verdict” va fi cel al urnelor, cu ocazia alegerilor prezidențiale americane din 5 noiembrie., potrivit AFP și CNN.

Fostul președinte Donald Trump la Tribunalul Penal din Manhattan, în New York, unde au avut loc pledoariile finale în procesul privind plățile către Stormy Daniels, la 28 mai 2024Foto: Julia Nikhinson / AFP / Profimedia

„Adevăratul verdict va veni pe 5 noiembrie, din partea poporului american”, a declarat el în fața camerelor de luat vederi, într-un coridor al tribunalului din New York, după ce a fost găsit vinovat de toate acuzațiile care i se aduc în acest proces penal.

Trump s-a declarat nevinovat la ieșirea de la Tribunal susținând că el apără Constituția și a spus că procesul a fost pus la cale de administrația Biden.

Iată ce urmează după verdictul de vinovăție al lui Trump

Chiar înainte de începerea selecției juraților, în urmă cu câteva săptămâni, echipa juridică a fostului președinte Donald Trump își pregătea strategia pentru apel, potrivit CNN.

Echipa de avocați a lui Trump va aduce probabil argumentul că clientul lor nu ar fi putut niciodată să aibă parte de un proces corect în Manhattan.

CNN spune că echipa lui Trump va adopta strategia descrisă ca „moartea prin o mie de tăieturi” și va aduna fiecare obiecție, fiecare posibilă problemă constituțională pe care o pot ridica în fața unei curți de apel.”

spot_imgspot_img