spot_img

După 3 săptămâni de proteste ale locuitorilor din zonă, Primăria Capitalei pune un semafor provizoriu la trecerea de pietoni de pe Șoseaua Antiaeriană

Date:

După 3 săptămâni de proteste ale locuitorilor din zonă, Primăria Capitalei pune un semafor provizoriu la trecerea de pietoni de pe Șoseaua Antiaeriană, unde un tânăr de 19 ani a fost omorât recent. Reamintim că oamenii din zonă cer de 10 ani Primăriei Capitalei să pună semafoare la toate trecerile de pietoni de pe Șoseaua Atiaeriană, unde se întâmplă frecvent accidente rutiere, însă fără niciun rezultat.

Protest AntiaerianăFoto: Hotnews

”Comisia Tehnică de Circulație a aprobat în această dimineață montarea unui semafor provizoriu cu buton la trecerea de pietoni Șoseaua Antiaeriană x Str. Cojocaru Elena și Vasile. O echipă a Administrației Străzilor București va amplasa în cel mai scurt timp semaforul”, a transmis Primăria Capitalei.

Semaforul provizoriu va funcționa până la finalizarea procedurilor legale pentru montarea celor patru semafoare aprobate deja pentru trecerile de pietoni de pe Șoseaua Antiaeriană.

”Reamintim pașii legali care trebuie parcuși până la montarea permanentă a unui semafor : obținerea avizului Comisiei Tehnice de Circulație din PMB, realizarea studiului de fezabilitate, aprobarea indicatorilor tehnico-economici, proiectarea și execuția”, a mai transmis municipalitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related