Ekoinstal – calitate si siguranta

Centrala termica in condensatie este fara doar si poate un echipament termic, special conceput pentru a incalzi apa pe care o utilizati in viata de zi cu zi. Centralele termice prin condensatie sunt modele nou aparute pe piata, cunoscute datorita tehnologiei de condensatie, pentru a determina cresterea randamentului aproximativ pana la 110%.

Sa vedem in cele ce urmeaza cum functioneaza centralele termice prin condensatie, care este randamentul energetic, preturile de pe piata si alte aspecte importante de care trebuie sa tineti cont in momentul in care va achizitionati o centrala termica in condensatie. Asadar, sa incepem cu locul in care va fi plasata centrala dumneavoastra.

Plasarea centralei termice

In primul rand trebuie sa va asigurati ca centrala termica este plasata intr-o zona foarte bine izolata si asta pentru ca aceasta sa poata functiona la capacitate maxima si sa nu va creze probleme pe viitor, astfel incat sa aiba o durata de viata cat mai lunga. Cu siguranta ca stiti ca exista mai multe tipuri de centrale, astfel incat vom face o mica comparatie intre centralele termice clasice si centralele termice in condensatie. Principala diferenta consta in gradul eficientei energetice. Astfel incat, in ceea ce priveste centralele clasice se inregistreaza un randament de aproximativ 95%, in comparatie cu centralele termice in condensatie, care au un randament de aproximativ 110%. In general oamenii pun accent pe consumul de combustibil, iar cel mai important este ca acesta sa fie cat mai mic.

Tipul centralei si spatiul disponibil

De asemenea, in cazul oricaror tipuri de centrale, este important sa fie montat un crono-termostat cu scopul ca centralele sa functioneze cat mai eficient si sa aiba un randament maxim.

De altfel, randamentul poate fi influentat si de suprafata in care este montata centrala termica, mai exact in cazul in care centrala este montata intr-un apartament, importante sunt apartamentele de langa si cat de izolate sunt acestea. In conditiile in care totul este foarte bine izolat, atunci nu trebuie sa va faceti griji suplimentare, intrucat pierderile de caldura nu vor exista.

De unde puteti achizitiona astfel de centrale termice pe gaz in condensatie?

Ei bine, nimic mai simplu si mai eficient decat magazinul Ekoinstal. Astazi suntem disponibili si in varianta online. Astfel, printr-un simplu click pe site-ul oficial al magazinului nostru online ekoinstal.ro veti gasi cele mai noi si mai eficiente produse nou aparute pe piata din Romania. Garantam ca produsele sunt de ultima generatie si ca vor ajunge la dumneavoastra in stare impecabila din toate punctele de vedere. Design-ul este unul impecabil si mai mult decat atat extrem de aspectuos si dotate cu elemente de ultima generatie.

Mentionam faptul ca produsele se gasesc la preturi imbatabile, iar promotiile sunt aliatii nostri de nadejde. Te asteptam si pe tine cu cele mai mici preturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *