Este o buna alegere un acoperis din tigla metalica?

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

    Cu totii ne dorim sa avem cea mai frumoasa casa, care sa dainuiasca in timp si in care sa nu trebuiasca sa facem modificari prea des. Asta presupune utilizarea unor materialele de o inalta calitate, pentru a nu fi nevoie de reparatii prea dese. Pe langa fundatie si ziduri, orice casa are nevoie de un acoperis durabil.

            Cum imediat ce vine sezonul cald ne vin tot felul de idei de renovare, daca acoperisul este cel care are nevoie de o interventie, atunci trebuie sa aveti mare atenie in ceea ce inseamna tabla acoperis.

            Montajul unui acoperis reprezinta acel procesul prin care se adauga un acoperis la o casa, cladire, la orice alt tip de structra. Montajul unui acoperis este diferit de ceea ce inseamna renovarea unui acoperis, si asta pentru ca montajul se refera la o cladire practic noua. In general, aceste doua lucruri se confunda destul de des, insa.

            Cel mai mare dusman al oricarei locuinte oricarei constructii este umezeala de aceea acoperisul trebuie sa aiba anumite caracteristici pentru a oferi protectie perfecta intre mediul exterior si interiorul casei.

            Daca inainte aveam de ales intre paie, sindrila, tigle ceramice sau tigle metalice limitate ca si modele, astazi fiecare dintre  acestea sunt cu mult imbunatatite, oferindd o protectie mult mai buna si un grad ridicat de durabilitate.

            Daca doresti o solutie durabila drept acoperis pentru locuinta ta opteaza pentru  tigla metalica.

Avantajele folosirii tiglei metalice:
•         aspectul estetic este unul deosebit 
•         prezinta rezistenta mare la coroziune

are o durata lunga de viata, datorita straturilor protectoare de care beneficiaza (folie protectoare din pvc, strat de baza, strat de pasivare, lac de suprafata, strat de zincare si foaie de otel) – de la 50 de ani in sus;
•         vine intr-o gama larga de culori;
•         nu necesita cheltuieli de intretinere; 
•         se monteaza usor si rapid;

•         dispune de sistem ingenios de imbinare, ce permite asamblarea profilelor pe ambele laterale.


            Un detaliu foarte important al tiglelor metalice este santul de scurgere laterala, care asigura etanseitate in cazul infiltrarii apei, eventualele picaturi fiind conduse pana in jgheab. 
             Desi exista persoane care se descurca destul de bine in montarea unui acoperis, daca doriti o lucrare de calitate, care sa aiba si garantia ca va dura in timp, puteti apela la profesionisti pentru a beneficia de serviciul de montaj acoperis. Chiar si daca deja aveti un acoperis si doriti doar renovarea avestuia, tineti cont ca aceasta ntreaga operatiune poate fi destul de costisitoare deoarece presupune schimbarea tamplariei, schimbarea materialelor de exterior, precum si cele de izolatie.

            Desi exista numeroase variante pe piata, tigla metalica va reprezenta mereu prina optiune a celor care doresc sa monteze un acoperis nou sau sa il renoveze pe cel deja existent si asta prin prisma faptului ca acest tip de invelitoare nu are doar o durata de viata extrem de mare, ci si costurile sunt foarte reduse. Este cel mai ieftin tip de invelitoare, astfel incat veti gasi varianta potrivita pentru dumneavoastra, indiferent de bugetul disponibil.

spot_imgspot_img