Despre epilarea definitiva si beneficiile ei

Epilare definitiva

Scapa de parul nedorit prin epilare definitiva

Epilarea definitiva este un procedeufoarte solicitat in ultima perioada atat de catre doamne cat si de catre domni iar pentru aceasta se foloseste o tehnologie  avansata cu ajutorul careia parul nedorit din diferite zone ale corpului poate fi eliminat fara a avea efecte secundare neplacute.

Aceasta se poate realiza cu aparatura ultraperformanta, in doua modalitati: epilarea definitiva cu laser sau epilarea definitiva IPL , cele din urma insa nu dau rezultate atat de bune ca in cazul in care doriti epilare difinitiva cu laser.

Epilarea definitiva si beneficiile ei

In primul rand cand ne gandim la epilare definitiva, ne referim la indepartarea parului nedorit din diferite zone ale corpului din motive estetice.Insa pe langa aceasta, folosindu-se metoda laser se pot ameliora si chiar trata si preveni diferite afectiuni ale pielii , spre exemplu cresterea in exces a parului in zona fetei sau a pieptului denumita hirsutism, cresterea pe sub piele a unor fire de par, foliculita sau chiar hidradenita supurativa aceasta facand referire la leziunile aparute la nivelul axilei.

Toate aceste afectiuni cutanate se pot trata prin epilare definitiva cu laser.

Te simti mai confortabil numai dupa epilare definitiva

Evident, dupa ce a beneficiat de epilare definitiva, orice persoana se va simti mult mai increzatoare si mult mai bine fiind constienta de faptul ca aspectul sau a fost mult imbunatatit.

Parul uman prezinta trei stadii de crestere si anume anagen sau de crestere, catagen sau de repaus si ultima etapa este telogen, sau etapa in care acesta cade.Acestea constituie motivul pentru care nu poate fi eliminat definitiv printr-o singura sedinta de epilare definitiva.

Pentru obtinerea efectului dorit, numarul orelor pentru sedintele de epilare se stabilesc in functie de culoarea pielii, grosimea , densitatea si totodata de cantitatea de pigment continuta de firele de par situate in zona in care se doreste indepartarea definitiva a acestora.

De regula, este nevoie de intre 3 si 6 sedinte , la interval de 4-6 saptamani distanta iar rezultatele cele mai performante se pot obtine la persoanele care au par de culoare inchisa si piele deschisa la culoare.

Daca iti doresti epilare laser pentru a scapa definitiv de firele de par nedorite este bine de stiut ca acesta este o procedura medico-estetica  , sigura , care nu genereaza efecte adverse decat rar si minore si care are o rata scazuta a sechelelor.

Totusi, pacientii care urmeaza un tratament medicamentos sau care se stiu cu sensibilitate sporita cutanata, trebuie ca mai inainte dea beneficia de  epilare definitiva sa fie consultate decatre medicul specialist cu care va discuta toate aspectele expunerii acestui tip de infrumusetare corporala.

Fata de epilarea prin alte metode,prin  epilare definitiva cu laser , durerea simtita pe timpul procedurii este inlocuita cu o senzatie de usoara piscatura datorita sistemelor incorporate in echipamentele laser  special create pentru ca orice sedinta sa se transforme in placere mai ales ca rezultatul final va fi cel mult dorit si anume o piele fina si delicata fara fire de par in orice zona nedorita a corpului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *