Ești o bucătăreasă desăvârșită și îți place mereu să încerci rețete noi? Vezi aici cele mai bune 3 prăjituri cu brânză de vacă!

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Ești o bucătăreasă nemaipomenită, iubești dulciurile și obișnuiești să încerci mereu tot felul de rețete noi, în special cele de dulciuri? Ești fană brânză de vacă și vrei să simți mereu arome și texturi noi și să-i încânți pe cei dragi cu cele mai gustoase prăjituri? Atunci acest articol ți se adresează! În cazul în care ai rămas fără inspirație și vrei să descoperi 3 rețete noi de prăjituri cu brânză de vacă, de care probabil nu ai mai auzit până acum, urmărește-l în continuare pentru a vedea despre ce e vorba! Ai grijă, e posibil ca după aceea să-ți pară rău ca nu ai aflat mai devreme de ele!

Iată 3 rețete inedite de prăjituri delicioase cu brânză de vacă

1.     Prăjitură turnată cu brânză

Prima dintre rețetele propuse de acest articol este prăjitura turnată cu brânză, rețetă ideală pentru orice ocazie, fiind ușor de preparat și foarte fresh. Datorită faptului că modul de preparare este unul simplu, oricine o poate realiza, așadar nu ezita să o faci și tu! Doar fii atentă atunci când alegi brânza ca aceasta să fie cremoasă și să nu se scurgă foarte mult zer din ea. Cei de la Laktotrio.ro îți pun la dispoziție brânză de vaci proaspătă din care poți alege și tu pentru ca deserturile tale să iasă perfect! Timpul de preparare al prăjiturii este de, aproximativ, 20 de minute și se realizează pe bază de coacere.

2.     Prăjitură cu brânză de vacă și cacao

A doua rețetă recomandată este prăjitura cu brânză de vacă și cacao adorată de toată lumea. Textura pufoasă și aromele îmbietoare care ți se topesc pe limbă învăluindu-te în plăcere, fac ca această prăjitură să merite încercată de oricine, mai ales în zilele de vară. Și aceasta este pe bază de coacere, însă în 35 de minute e gata, așadar nu ai de ce să-ți faci griji, pentru că nu-ți ocupă mult timp!

3.     Prăjitură cu brânză de vaci și stafide

Ultima, dar nu cea din urmă rețetă pentru iubitorii de deserturile cu brânză de vaci este prăjitura cu brânză de vaci și stafide, care, de asemenea are un mod de preparare foarte ușor și rapid ce nu necesită multă muncă din partea ta. Totodată, este o rețetă formată din ingrediente sănătoase, realizată și ea la rândul ei, pe bază de coacere, perfectă pentru zilele de duminică când ai chef de ceva dulce.

Prin urmare, dacă ești o adeptă a prăjiturilor cu brânză, trebuie neapărat să le încerci pe acestea 3 și, cu siguranță, nu vei regreta! Bineînțeles, dacă ești o persoană inventivă, le poți personaliza pe fiecare în parte după bunul plac, pentru a obține un produs finit delicios de care să te bucuri alături de cei dragi chiar din confortul casei tale, fără să aloci o sumă de bani foarte mare, ca în cazul în care ai fi comandat din oraș.

Sursă foto: Pixbay.com

spot_imgspot_img