Mesajul lui Kylian Mbappe pentru Real Madrid după ce a ales să rămână la PSG

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Kylian Mbappe și-a justificat, duminică, pe Twitter, decizia de a alege să rămână la PSG în detrimentul lui Real Madrid.

Kylian MbappeFoto: Twitter – PSG

Mbappe susține că și-a prelungit contractul cu PSG până în 2025 pentru că are convingerea că va putea „să continue să crească” la Paris.

Superstarul francez a ţinut să mulţumească preşedintelui echipei Real Madrid, Florentino Perez, care a încercat să-l aducă pe Santiago Bernabeu

„Îmi pare rău pentru dezamăgirea Realului. Ea este pe măsura ezitărilor mele. Eu voi fi primul suporter în finala Ligii Campionilor (n. r. contra lui Liverpool, pe 28 mai), la Paris. Acasă” – Kylian Mbappe.

„Sunt foarte bucuros că pot continua să evoluez în Franţa, ţara care în care m-am născut, am crescut şi care îmi dă ocazia să-mi continui visele” – a adăugat Mbappe.

Kylian Mbappe, până în 2025 la PSG

Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, a anunţat sâmbătă, în faţa publicului de pe stadionul Parc des Princes, la ultimul meci al campioanei Franţei în acest sezon, că vedeta Kylian Mbappe şi-a prelungit contractul până în 2025.

Mbappe (23 ani) a prezentat în faţa spectatorilor un tricou pe care scris 2025, după ce a semnat o prelungire a contractului cu trei ani.

Atacantul francez era aşteptat la Real Madrid în această vară, din postura de jucător liber de contract, dar în cele din urmă a fost convins să rămână în capitala Franţei, conform Agerpres.

spot_imgspot_img