Europarlamentar USR-PLUS: Carmen Dan ne-a gazat și acum şi-a găsit o slujbă cu ”salariu gras” la Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România – Politic

Carmen Dan lucrează la Uniunea Națională a Notarilor Publici din România, potrivit parlamentarului USR-PLUS Vlad Gheorghe, care subliniază că acest ”soldat credincios al lui Daddy” ne-a gazat și acum a fost ”recuperat” și are un ”salariu gras”.

Potrivit europarlamentarului, Dan se ocupă cu organizarea registrelor naționale notariale la Centrul Național de Administrare a Registrelor Naționale Notariale – Infonot.

Postarea integrală a europarlamentarului pe Facebook:

  • Un alt soldat credincios al lui Daddy a fost „recuperat” de pe linie moartă și a primit o sinecură pe măsura serviciilor prestate pentru șefu’. Carmen Dan și-a găsit o slujbă la Uniunea Națională a Notarilor Publici din România. Mai precis, la Centrul Național de Administrare a Registrelor Naționale Notariale – Infonot, care se ocupă cu organizarea și funcționarea tuturor registrelor naționale notariale.
  • Ce o recomandă pe fosta secretară de școală generală din Videle cu licență luată la 30 de ani să fie angajată la UNNPR pe un salariu gras? Chiar ea a recunoscut – este „omul lui Liviu Dragnea”.
  • Până la pedeapsa cuvenită în dosarul #10August, pentru ex-ministra din Teleorman „viața merge înainte” și leafa la fel. Date fiind competențele deosebite ale duamnei, este foarte ocupată la serviciu, abia prididește să-l laude pe don Livio că e ,„puternic și semeț” în pușcărie.
  • Totuși, aș sfătui-o pe Carmen Dan să nu stea atât de liniștită, admirând infractorii. În ciuda tuturor eforturilor făcute de cei puși în funții cheie de PSD să îngroape dosarul, #10August a fost redeschis. Și nu renunțăm. Iar vinovații vor plăti. Mai târziu decât ar trebui, dar vor plăti.
  • #10August #RefuzAbuz #JustițieNuCorupție

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *