O persoană îngrozitoare! De ce eşuează fotbaliştii la FCSB – Capital

Unul dintre fotbaliştii străini care a trecut pe la FCSB a avut cuvinte grele la adresa patronului Gigi Becali.

Gigi Becali, pus la zis de un fost fotbalist care a trecut pe la FCSB şi CFR Cluj

Este vorba despre francezul Gregory Tade, ajuns acum la 34 de ani, care a evoluat atât la FCSB, timp de un sezon, cât şi la marea rivală CFR Cluj.

Tade a ajuns în România în 2013 şi a petrecut doi ani de zile la CFR Cluj, pentru care a jucat 57 de meciuri şi a înscris de 23 de ori. Apoi, francezul a ajuns la FCSB, iar roş-albaştri au plătit pentru el 500.000 de euro. Însă Gregory Tade n-a rezistat decât un sezon la echipa lui Gigi Becali, reuşind să marcheze numai 7 goluri. Francezul a rămas marcat neplăcut de colaborarea cu patronul FCSB.

Chestionat de jurnaliştii de la Fanatik, francezul a spus că Becali nu este persoană bună, iar oamenii ca el nu sunt benefici pentru fobal: “Ar trebui să tacă din gură și să îi lase pe antrenori și pe jucători să își facă treaba pentru care sunt plătiți.”

Francezul a mai adăugat că Gigi Becali are o fire manipulatoare şi faptul că el nu a putut juca la adevăratul său nivel la FCSB se datorează tot patronului.

Gregory Tade

Tade: N-a dat în viața lui cu piciorul într-o minge și începe să judece, să critice şi să manipuleze

“Nu mi-am dorit niciodată ca FCSB să ia campionatul, pentru că Gigi Becali nu e o persoană bună. Dacă ar lăsa în pace echipa și antrenorul, lucrurile ar merge mai bine. Oamenii de genul lui nu sunt benefici pentru fotbal.

Este o persoană îngrozitoare când se apucă să vorbească despre fotbal și să critice. N-a dat în viața lui cu piciorul într-o minge și începe să îi judece pe fotbaliști și să îi critice, să manipuleze antrenorii.

Ar trebui să tacă din gură și să îi lase pe antrenori și pe jucători să își facă treaba pentru care sunt plătiți. Regret că nu am jucat bine la FCSB, dar toată vina îi aparține lui Gigi Becali și firii sale manipulatoare. Mulți fotbaliști au eșuat din cauza lui.

N-are nicio importanță pe cine pune antrenor. Ceea ce trebuie să facă el este să nu mai spună nimic, nimic. Să nu mai iasă să vorbească în presă, să nu mai vorbească cu jucătorii, să nu mai vorbească despre jucători și să lase antrenorul să își facă treaba. Jucătorii joacă, antrenorul antrenează, directorul sportiv își face treaba lui și punct”, a mărturisit Gregory Tade.

Gregory Tade îi recunoaşte totuşi şi o calitate lui Gigi Becali

Întrebat totuşi dacă poate spune şi un lucru care i-a plăcut la patronul FCSB, în perioada petrecută la echipa bucureşteană, jucătorul francez a precizat că este vorba despre modul în care Becali îşi plăteşte jucătorii.

“Singura calitate pe are o are este că plătește jucătorii la zi. Respect la el acest lucru”, a declarat Gregory Tade.

Sursa foto: INQUAM Photos, Adriana Neagoe

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *