Fă-ţi testul rapid Covid-19 de la Proton şi contribuie la diminuarea pandemiei

Importanţa testelor rapide coronavirus

După cum bine ştim deja, pandemia de Covid-19 care a luat prin surprindere întreaga populaţie de mai bine de un an continuă să îşi facă simţită prezenţa în continuare. În acest sens, cele mai importante instrumente pe care oamenii le au la îndemână cu scopul de a putea ţine virusul sub control sunt testele rapide Covid, care trebuie efectuate în special în cazul persoanelor care au deja simptomele bolii, dar şi în cazul persoanelor asimptomatice, care se află spre exemplu în preajma unei persoane confirmate pozitiv, cu scopul de a indica infecţia în faza acută a bolii şi de a nu duce virusul mai departe. 

Proton – furnizorul tău de teste rapid Covid-19

Aşadar, testele rapide coronavirus au capacitatea de a contribui în mod considerabil la reducerea ratei de infectare şi la limitarea răspândirii virusului. În aceste condiţii, tot mai multe companii au început să comercializeze astfel de teste rapide Covid, cu scopul de a oferi oamenilor şansa de a evita contaminarea celor din jur. Printre aceste companii se numără şi Proton, care pune la dispoziţia clienţilor săi o soluţie completă împotriva Covid-19, din care fac parte şi testele rapide coronavirus, cu probă din salivă, pe bază de tampon nazofaringian etc. Acestea sunt special concepute pentru a fi utilizate exclusiv de către personalul medical calificat, în incinta unităţilor sanitare şi laboratoarelor de specialitate, pentru o recoltare corespunzătoare, care să genereze rezultate corecte şi precise.

Printre principalele avantaje ale testelor rapide pentru coronavirus de la Proton se află viteza mare de testare, rezultatele fiind disponibile în doar aproximativ 15 minute de la recoltarea probei şi acurateţea foarte mare a rezultatelor obţinute.

Proton – soluţia completă împotriva SARS-CoV2

În categoria Soluţie completă Covid-19 disponibilă pe magazinul online Proton, cei interesaţi pot opta chiar şi pentru o trusă Elisa pentru determinarea anticorpilor IgG, IgM şi IgA antiCovid-19 din ser şi plasmă, cu o capacitate de 96-192 de teste, precum şi pentru o trusă de confirmare a anticorpilor IgG antiCovid-19 din ser şi plasmă, cu o capacitate de 24 de teste. Mai mult, pentru că tocmai am precizat de faptul că firma Proton pune la dispoziţia clienţilor săi o soluţie completă Covid-19, aceştia pot comanda chiar şi un sistem de senzori oxigen de ultimă generaţie, recomandat atât pentru saloanele ATI, cât şi pentru cele normale, pentru a monitoriza nivelul de oxigen din încăperile spitalelor sau clinicilor.

Profită acum de pachetele de teste rapide Covid de la Proton şi te bucuri de preţuri preferinţiale, alături de posibilitatea de a comanda online, simplu şi rapid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *