fanatik.ro: Experții avertizează: “Rușii pot instala lansatoare de rachete pe Insula Șerpilor. Putin nu privește România cu ochi buni!”

​​Șerban Filip Cioculescu, lector la Facultatea de Științe Politice a Universității din București, atrage atenția asupra pericolului, în situația în care Rusia va instala rachete și baterii de artilerie pe Insula Șerpilor. În condițiile în care România a oferit Ucrainei sprijin militar și umanitar, în eventuala cucerire a Odessei și a litoralului Bugeacului de către ruși „ne putem aștepta la provocări în apele noastre teritoriale”.

Lectorul universitar Șerban Filip Cioculescu avertizează în privința pericolelor care pot apărea la adresa României, în cazul expansiunii Rusiei în zona Mării NegreFoto: fanatik.ro

Șerban Filip Cioculescu este lector universitar la Facultatea de Științe Politice a Universității din București și este un cunoscător avizat al fenomenului militar. Interlocutorul nostru a analizat situația în care se află România în cazul schimbării raportului de forțe din Insula Șerpilor și mai ales în ipostaza în care Rusia s-ar apropia de frontierele noastre, dacă Odessa va ceda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *