fanatik.ro: Scandalurile din Parlament, tolerate de mai bine de un an. Diana Șoșoacă va scăpa nesancționată după circul din plenul reunit

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

​​Lucrările Parlamentului ales în 2020 au fost marcate de scandaluri repetate, cu tulburări grave ale ședințelor de plen sau chiar amenințări cu violența fizică. Printre cei mai scandalagii parlamentari ai legislaturii a fost Diana Șoșoacă, ultimul episod care a avut-o protagonistă având loc în ședința plenului reunit de luni. De-abia în urma acestui incident, conducerea Parlamentului a decis să adopte măsuri mai dure de sancționare, însă acestea nu vor putea fi aplicată senatoarei decât pentru scandaluri viitoare.

Senatoarea Diana ȘoșoacăFoto: fanatik.ro

În scrierea în Statutul deputaților și senatorilor a sancțiunilor pentru tulburări în timpul ședințelor a fost amânată de către parlamentarii puterii cu peste un an, fiind pusă de ordinea de zi a plenului reunit de marți, după ce ședința precedentă a fost grav perturbată de către Șoșoacă. Deși sancțiunile sunt severe, acestea vor fi aplicate doar după săvârșirea abaterilor, lipsind în continuare o procedură clară de scoatere din sală a turbulenților, imediat după ce au început să facă scandal.

Citește mai mult pe fanatik.ro

Articol susținut de fanatik.ro

spot_imgspot_img