Fast and Fix implant dentar: primul tău pas către dinții fermi

Un zâmbet strălucitor nu ar trebui să fie un lux inaccesibil. Prin urmare, este important pentru medicii dentiști moderni să ofere cât mai multor pacienți posibilitatea de a avea dinți solizi și plăcuți din punct de vedere estetic. Prețul exact depinde în mod natural și de numărul și tipul de implanturi și de orice pretratament care ar putea fi necesar. Cert este că Fast and Fix implant dentar este semnificativ mai rentabil decât tratamentul cu implant convențional. 

Acest lucru se datorează standardizării abile a proceselor, precum și grupării eficiente a diferitelor etape ale terapiei. În plus, structura maxilarului necesară pentru implanturile convenționale, care este un factor de cost major, este adesea omisă. De asemenea, costurile de urmărire nu sunt de temut, din cauza ratei de succes ridicate și a duratei de viață aproape nelimitate a implanturilor.

Este o metodă potrivită și pentru tine? 

Dacă ești interesat de un implant, este necesară mai întâi, o consultație detaliată. Aceasta include discuția detaliată cu medical dentist și imagini cu raze X, pentru a afla ce  posibilități de implantare există în cazul tău, informații generale și individuale despre implanturi, precum și crearea și trimiterea ulterioară a propunerilor de terapie individuală, inclusiv o prezentare precisă a costurilor. 

Fast and Fix implant dentar – Avantaje

Țesuturi prietenoase și nedureroase: deoarece implanturile, conectorii și protezele temporare sunt plasate într-o singură întâlnire, țesutul sensibil este ferit. Datorită tehnicii chirurgicale minim invazive, metoda este nedureroasă.

Longevitate: primești o garanție de 15 până la 20 de ani pe ultimul rând de dinți, preponderent din ceramică totală. Cu o îngrijire bună, protezele dentare vor dura toată viața. Îngrijirea atentă a implanturilor este o condiție prealabilă pentru optimizarea duratei de viață. Ar trebui să ai dinții curățați profesional de către dentist de aproximativ două până la patru ori pe an.

Siguranță: Conceptul de terapie Fast and Fix implant dentar a fost dezvoltat de practicieni experimentați și pus în practică prin studiile științifice. O evaluare externă a datelor de tratament de la un total de 300 de pacienți a arătat o rată de succes de 100%. Acest lucru garantează pacienților o siguranță maximă.

Evitarea măririi maxilarului: implanturile convenționale necesită suficient os, iar la pacienții cu pierderi severe de dinți, osul maxilarului a regresat deja. În astfel de cazuri, este necesar să se reconstruiască maxilarul utilizând proceduri complexe înainte de implantare. Datorită designului special al implanturilor Fast and Fix, substanța osoasă existentă este utilizată optim, astfel încât deseori se utilizează structura maxilarului.

Un zâmbet strălucitor este de neprețuit, dar nu este imposibil de obținut cu noua metodă de implant Fast and Fix. Cu această metodă există speranță pentru toți cei afectați de pierderea dinților și care nu doresc proteze dentare amovibile. Metoda inovatoare nu este doar rapidă și sigură, ci și cu economie de costuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *