Tub heliu baloane – Pentru distracție oriunde

Fie că este vorba de o nuntă, de o sărbătoare în club, de ziua de naștere a unui copil, de un eveniment publicitar sau de un festival de oraș, baloanele sunt populare nu doar pentru copii și tineri, ci și pentru oficialități. Baloanele creează o atmosferă fantastică, plină de viață și veselă care poate decora orice spațiu pentru un evenimentul de care îți vei aminti mult timp. Cu un tub heliu baloane cu un volum de 12 l, poți umple 10 baloane cu diametrul de 12,5, 4 baloane cu diametrul de 25 cm și 3 baloane cu diametrul de 30 cm. Dar cu 2 sau 3 tuburi de heliu poți decora un spațiu mare pentru orice festivitate și acest lucru te poate costa foarte puțin. Aceste baloane, cu siguranță se pot înălța în văzduh sau pot fi aranjate în orice decor.

Care este greutatea heliului?

Greutatea specifică a heliului în condiții normale de mediu este de aproximativ 0,18 kg / m3, în timp ce cea a aerului este de aproximativ 1,21 kg / m3. Diferența dintre ele înseamnă că există o flotabilitate teoretică de aproximativ 1 g pe litru de heliu. Pentru baloanele cu heliu, flotabilitatea adecvată este garantată, dacă greutatea balonului și a accesoriilor este mai mică de 0,5 până la 0,6 g per litru de volum al balonului. Cea mai folosită măsură a mărimii balonului este diametrul (d) în cm. Apoi volumul (V) în litri se calculează după cum urmează: V (litri) = (0,524 / 1000) x (d (în cm)) 3. De exemplu, un balon sferic cu diametrul de 30 cm are un volum de 14,1 litri și flotabilitate suficientă pentru o greutate de aproximativ 7 până la 8,5 g. Baloanele în formă de pară cu un diametru similar au un volum ceva mai mare. Pentru baloane mai mari sau figuri, flotabilitatea trebuie calculată individual.

Tub heliu baloane – Sfaturi

Iată câteva sfaturi atunci când utilizezi heliu pentru baloane. În baloanele din latex, gazul curge prin pereții balonului în aproximativ 14 până la 16 ore. Prin urmare, baloanele din latex trebuie umplute doar imediat înainte de evenimentul planificat. Este permisă utilizarea baloanelor de heliu în interior, dar totuși ar trebui să existe o ventilație adecvată. Nu inhala heliu direct. Deși balonul cu heliu nu este toxic, el deplasează oxigenul vital din plămâni. Utilizarea hidrogenului în locul unui balon cu heliu este interzisă din motive de siguranță.

Tub heliu baloane – Distracție la tine acasă cu baloane

Atunci când faci un truc cu un balon plin cu heliu în timpul unei petreceri acasă, efectul este izbitor, întotdeauna. Nu trebuie să uiți că scopul nu este să inspiri heliu pentru a crea o distracție, ci pentru ca gazul care umple baloanele să-i poată menține sus în funcție de obiectivele petrecerii. Deoarece heliul este un gaz mai ușor decât oxigenul, poate înălța mai mult decât baloanele umflate cu oxigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *