Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida a fost internată. A vrut să intre din nou în platou – Capital

Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida a fost internată. A vrut să intre din nou pe platou

De această dată, femeia nu a avut cum să intre pe platoul de filmare deoarece s-a acordat o atenție sporită securității pe acea intrare. Femeia a avut și de această dată pietre asupra ei, cu care a spart mai multe geamuri.

Din fericire, Poliția a ajuns repede la locul faptei, alături de o salvare care a dus-o pe femeie la un spital din Capitală. Antoanela Grigoraș, femeia atacatoare, a fost internată din nou la un spital de psihiatrie.

Miercuri seara, vedeta Antenei 1 a fost invitată în emisiunea lui Mihai Gâdea, acolo unde a spus că nu are ce să le reproșeze polițiștilor pentru că ei au făcut tot ceea ce a fost legal. Pe cealaltă parte, Mirela Vaida a făcut apel la autorități pentru a rezolva acest caz. Din păcate, prezentatoarea ”Acces direct” a declarat, printre lacrimi, că se simte amenințată și se teme pentru viața ei.

Mirela Vaida a avut un mesaj pentru tatăl ei

În cadrul emisiunii, după ce a aflat că agresoarea s-a întors, vedeta i-a transmis un mesaj tatălui ei în care îi spune să nu plângă.

„Se uită acum la televizor și poate plânge, nu plânge tată că ce să facem, asta-i viața, ăsta-i statul în care trăim. Până la urmă cu o moarte toți suntem datori, ce să facem”, a declarat Mirela Vaida.

Mirela Vaida a mai spus că ”dacă un om are o idee fixă și are și niște probleme și niște tulburări, eu sunt convinsă că ea va încerca să facă tot posibilul să ducă acest plan la bun sfârșit.”.

”Eu nu am o problemă neapărat cu oamenii bolnavi, că de aia sunt bolnavi. Ce să le ceri dacă sunt bolnavi! Dar atunci trebuie izolați sau ținuți în niște spitale până la vindecare sau trebuie, nu știu, dacă au discernământ, pune-i la pușcărie! Fă ceva! Fă ceva și apără-mă! Apără-mă, pe mine, cetățean al României. Tu, instituție a statului, apără-mă!”, a transmis Mirela Vaida în direct, la „Acces Direct”.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *