Fiecare odorizant auto spune o poveste

0
1


Majoritatea lucrurilor achiziționate se datorează poveștii din spate. Fie că vorbim despre un anumit brand de suc acidulat care ne duce cu gândul la familie și Moș Crăciun, fie că vorbim chiar de un parfum auto, povestea este cea care contribuie la procesul de vânzare. Când vine vorba de parfumuri auto, este destul de ușor să descoperim care este cel mai bun odorizant auto. Ne uităm pe site-uri, forumuri, articole cu impresii etc. Dar să găsim parfumul de mașină care să ne reprezinte și să spună povestea pe care vrem s-o simțim, este mai greu.

Fiecare parfum spune o poveste

Este drept, asociem mirosurile cu momente, oameni, amintiri. Un parfum auto trebuie să fie privit mult mai departe de ideea că doar ne ajută să îndepărtăm mirosurile neplăcute din mașină. Cel mai bun odorizant auto pentru tine este acela care are capacitatea de a-ți crea senzații și stări de bine.

În concediu, în fiecare lună

Nu sună deloc rău, dar sună idealistic suntem conștienți de acest lucru. Însă, de ce să nu pastrezi vie amintirea momentelor relaxante și să te bucuri de ea în fiecare zi? De ce să nu profiți de “magia” simțurilor olfactive despre care vorbeam adineauri? Ce spui de Indian Summer, o explozie de arome cu note văratice, printre care se numără: iasomie, lăcrămioare și un buchet de note florale?

Sau poate, vrei să simți fiorul primei iubiri?

Îți amintești și acum, cu drag de parfumul pe care îl purta pe piele și care te-a hipnotizat pur și simplu. Trăiește fiorul primei iubiri ori de câte ori te urci la volan cu odorizantele auto ce te duc cu gândul exact la aromele preferate. Să fie oare Million, Bella, Scandal, J’adore, Alyen sau Fahrenheit?

Povestea unei femei puternice, începe din mașină

Ești genul de femeie căreia îi place rigurozitatea și ordinea? Din rutina zilnică nu trebuie să-ți lipsească o mașină… înmiresmată cu parfumul auto ce te revitalizează. Să fie oare vorba despre Blooming Bouquet? Acesta ascunde fragilitatea petalelor de flori, fiind totodată plin de forță farmecului feminin, iar tonurile nobile ale acestui miros reprezinta un accesoriu perfect pentru o femeie tânără cu suflet romantic, care-și dorește sa fie elegantă.

Rafinament și stil, în mașina unui bărbat adevărat

Nu vrem să generalizăm, dar bărbații nu sunt la fel de atenți la detalii precum femeile. De aceea, alegerea un parfum pentru mașină diferit față de cele existente în mod frecvent pe piață, va spune despre tine faptul că îți plac lucrurile rafinate. Așa că, ce spui de aroma bărbaților extravaganți? Este vorba despre Noir Extreme, un miros lemnos-oriental bogat și ademenitor.

Senzații și amintiri de fiecare dată când deschizi portiera!

Acum știi! Parfumul auto este încununat cu amintiri, senzații și sentimente… Doar că trebuie să știi să-l alegi pe cel potrivit, în funcție de povestea pe care vrei s-o “auzi” în fiecare zi. Dacă te întrebi de unde sunt aromele odorizantelor auto de care am amintit în articol, ei bine le găsești, plus o multitudine de alte arome, pe site-ul celor de la Casa Parfumurilor. Îți lăsăm aici un link pentru că merită să arunci o privire: https://www.fre-pro.ro/.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here