Florin Cîţu împotriva lui Ludovic Orban, pentru şefia PNL? „Este evident că există această aşteptare” – Capital

Cursa electorală din interiorul Partidului Naţional Liberal, din această toamnă, se anunţă deosebit de interesantă, însă deocamdată nu se ştie care vor fi toţi candidaţii.

„Este evident că există această aşteptare, posibilitate, ca domnul Cîţu să îşi depună candidatura”

Ludovic Orban, actualul preşedinte al PNL, spune că există o aşteptare ca actualul premier, Florin Cîţu, să candideze la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, la Congresul partidului ce va avea loc, cel mai probabil, spre finalul lunii septembrie.

Orban spune că nu vrea să comenteze referitor la ce decizie ar putea lua Florin Cîţu, însă afirmă că el, personal, îşi va face campanie doar într-un mod pozitiv.

„Este evident că există această aşteptare, posibilitate, ca domnul Cîţu să îşi depună candidatura la funcţia de preşedinte al PNL. Asta e decizia dânsului, eu nu îmi permit să comentez, eu mi-am anunţat candidatura şi îmi fac campanie în mod pozitiv, convingându-i pe colegii mei din PNL că am o viziune şi un proiect serios atât pentru PNL, cât şi pentru România”, a declarat Ludovic Orban, sâmbătă, în timpul unei vizite în judeţul Mureş.

Orban: Îmi doresc o campanie bazată pe proiecte, nu una în care candidaţii să-şi atace colegii

Preşedintele PNL şi al Camerei Deputaţilor a mai precizat, cu această ocazie, că este liber la competiţie la toate nivelurile, în cadrul partidului. Orban îşi doreşte să nu existe o campanie în care  candidaţii să-şi atage colegii.

„E liber la competiţie, la toate nivelurile. Şi la nivel local şi la nivel judeţean. Singurul lucru pe care mi-l doresc e ca peste tot unde avem competiţie, candidaţii să facă o campanie pozitivă, bazată pe proiecte, pe obiective şi mai puţin o campanie în care să îşi atace colegii”, mai spus Ludovic Orban, potrivit news.ro.

Data propusă pentru Congresul PNL este 25 septembrie. La eveniment ar urma să participe circa 5.000 de delegaţi.

Până în prezent, premierul Florin Cîţu a evitat să răspundă clar întrebărilor dacă va candida la şefia formaţiunii.

Sursă foto: Dreamstime

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *