Folia magnetica autoadeziva, solutia perfecta pentru marturii de nunta si botez

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Marturiile de nunta sau de botez sunt mici cadouri pe care organizatorii le ofera invitatilor in semn de multumire pentru participarea la eveniment. Acestea pot avea mai multe roluri:

 • Creeaza o legatura intre invitati si cei care au organizat evenimentul;
 • Ofera o ancora in timp, sub forma unui mic cadou ce va aminti intotdeauna de eveniment;
 • Pot contribui la succesul intregului eveniment.

Exista o multime de tipuri de marturii, imaginatia fiind singura limita. De regula, se ofera sticlute cu bautura, mici accesorii, cum ar fi desfacatoarele de vin si de bere, dulciuri, magneti de frigider, etc.

 1. Ce face o marturie sa fie perfecta?

Daca vrei sa oferi o marturie perfecta, trebuie sa respecti mai multe reguli nescrise::

 • Ofera o marturie care poate sa fie pastrata in timp! Desi marturiile dulci sunt foarte atractive, este mult mai bine sa oferi un magnet de frigider, o mica bijuterie sau un accesoriu de bucatarie pe care invitatii il pot pastra pe termen lung;
 • Nu cheltui foarte multi bani pe marturie! Marturia este un obiect ieftin, dar simbolic;
 • Personalizeaza obiectul pe care il oferi.. Este recomandat sa personalizezi obiectul pe care il oferi, in asa fel incat acesta sa aminteasca intotdeauna de eveniment.
 1. Foliile magnetice autoadezive, una dintre cele mai bune solutii pentru marturii

Daca esti in cautarea unei idei ieftine si inedite de marturii, folia magnetica autoadeziva este solutia perfecta. Aceasta este un cauciuc flexibil, izotropic, realizat din pulbere de feriga ce este legata cu compusi de macromolecule. Ceea ce o face perfecta pentru realizarea marturiilor este faptul ca are o fata magnetica si o alta fata dotata cu adeziv, pe care poti lipi absolut orice.

Practic, poti crea magneti de frigider personalizati, lipind tot felul de imagini sau chiar mici obiecte pe fata adeziva.

Avantajele foliei magnetice autoadezive sunt numeroase:

 • Este subtire, ceea ce inseamna ca poate sa fie taiata cu usurinta, atat cu ajutorul unui cutter, cat si cu o foarfeca;
 • Adera la orice fel de suprafata metalica, fiint perfecta pentru realizarea unor magneti de frigider inediti;
 • Este elastica, ceea ce inseamna ca poate lua forma obiectului pe care este pusa;
 • Este ieftina. Dintr-o folie magnetica A4 care nu costa mai mult de 5 lei, poti crea peste 10 magneti pe care ii poti oferi sub forma de marturie. Partea cu adevarat atractiva la acesti magneti este faptul ca ii poti personaliza cu mesaje scrise de mana, cu imagini de la eveniment sau cu orice altceva.
 1. De unde cumperi folii magnetice autoadezive?

Supermagneti.ro este magazinul perfect pentru achizitia oricarui produs magnetic. Pe langa folii magnetice autoadezive poti achizitiona o multime de alte produse construite pe baza de magneti: magneti industriali, jucarii magnetice, magneti pentru scoala si birou, etc.

spot_imgspot_img