Foloseste bicicleta magnetica acasa si bucura-te de aceste beneficii decisive!

bicicleta_magnetica

Starea generala de sanatate si aspectul corpului sunt detalii pe care incercam sa le tinem cat mai bine sub control, in special in perioada iesirilor la plaja si piscina. Lipsa timpului este, insa, marele obstacol pe care trebuie sa il depasim pentru a putea atinge obiectivele fitness pe care ni le fixam, astfel incat mersul la sala sau activitatile sportive desfasurate in aer liber nu sunt intotdeauna la indemana. In prezent, trend-ul este de a efectua exercitii destinate imbunatatirii sanatatii si aspectului fizic in confortul propriei locuinte, utilizand aparate fitness ce pot fi instalate si depozitate cu usurinta.

In cazul in care nu-ti lipsesc determinarea si puterea de automotivare, atunci una dintre cele mai eficiente solutii in a-ti sculpta corpul pana la forma perfecta este o bicicleta magnetica pe care sa pedalezi de cel putin 3 ori pe saptamana. Pe langa imbunatatirea starii generale de sanatate, a siluetei si a sistemului cardiovascular, iata cateva dintre beneficiile pe care ti le mai poate aduce folosirea cu regularitate a unei astfel de biciclete in confortul propriei locuinte:

– Confort sporit. Bineinteles, salile de sport si traseele de alergare nu vor reusi niciodata sa iti ofere confortul pe care il ai acasa. Exersand in propria locuinta, vei putea efectua fiecare antrenament pe bicicleta magnetica in timp ce urmaresti serialul favorit sau asculti playlist-ul pe care l-ai creat special pentru activitatile sportive. In plus, vestimentatia nu va mai fi un subiect de ingrijorare.

– Mai putin timp consumat. Iti poti organiza antrenamentele pe bicicleta magnetica in functie de activitatile pe care le ai in ziua respectiva, astfel incat poti alege sa efectuezi exercitii timp de 20, 45 sau 60 de minute. Daca ai fi vrut sa desfasori acelasi program de exercitii in cadrul unei sali de fitness, timpul alocat ar fi trebuit sa fie mai mare, astfel incat sa incluzi drumurile dus-intors, momentele petrecute la receptie si in vestiar si minutele in care astepti sa se elibereze aparatul pe care vrei sa il folosesti.

– Disponibilitate. Una dintre situatiile neplacute de care te poti “lovi” la o sala de fitness este cea in care esti nevoit sa astepti sa se elibereze un aparat anume pentru a-ti putea incepe sau continua antrenamentul. O bicicleta magnetica montata in dormitor sau living va garanta o disponibilitate permanenta, indiferent de momentele pe care le alegi ca sa exersezi.

– Accesibilitate. Perioada din zi in care poti “rupe putin timp” pentru antrenamente este, de asemenea, un detaliu important. In acest sens, daca programul de lucru nu iti permite sa ajungi la sala in timpul orelor de functionare, poti sa apelezi la bicicleta magnetica pentru a-ti “lua doza de sport” la orice ora din zi si din noapte. Mai mult decat atat, majoritatea modelelor de bicicleta magnetica sunt silentioase, astfel ca nu va fi nevoie sa iti faci griji in privinta deranjarii vecinilor sau a persoanelor din casa.

– Igiena. Un aspect deosebit de important atat in viata de zi cu zi, cat si in activitatile sportive este igiena. Probabil ca au fost cateva ocazii in care ai fost nevoit sa stergi spatarul sau sezutul aparatului fitness de la sala inainte sa incepi antrenamentul, iar acest lucru nu este foarte placut. Odata ce folosesti propria bicicleta magnetica, problema igienei dispare, iar tu iti poti desfasura programul de exercitii in voie.

Inca un mare beneficiu pe care ti-l creezi atunci cand cumperi o bicicleta magnetica este posibilitatea de a alege un produs perfect adaptat nevoilor tale, incepand de la dimensiuni si rezistenta, pana la culoare, materiale si finisaj. O gama larga de biciclete stationare si aparate fitness iti sta la dispozitie pe Sport-Mag, unde poti gasi produse la cele mai bune preturi si servicii de livrare si relatii cu clientii de cea mai buna calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *