Parcul ideal pentru copii și părinți din București

oraselul copiilor restaurant

Dacă ești părinte știi că cel mai bun loc în care îl poți duce pe cel mic rămâne un parc. Dacă ești din București sau pur și simplu îl vizitezi ai câteva opțiuni foarte bune: Parcul Herăstrău, Parcul Cișmigiu, Parcul Tineretului, Parcul Carol etc. – dar cea mai bună opțiune va rămâne întotdeauna Orășelul Copiilor.

Primarul din sectorul 4 își face treaba destul de bine, cel puțin din punct de vedere al parcărilor din zonă, așa că vei găsi cu siguranță un loc de parcare în cazul în care mergi cu mașina personală. Dacă alegi mijloacele de transport în comun poți opta pentru metrou, tramvai sau autobuz.

De ce Orășelul Copiilor?

Pentru că oferă foarte multe atracții pentru cei mici, pentru că vei găsi magazine, terase și chiar un McDonald’s în apropriere și, dacă vă plictisiți la locul de joacă, puteți oricând să faceți o plimbare mai lungă pentru că din Orășel ajungi direct în Parcul Tineretului.

Unde mâncăm în Orășelul Copiilor?

Dacă vi se face foame aveți destul de multe opțiuni (după cum spuneam mai sus inclusiv un McDonalds), totuși noi recomandăm să încercați mâncarea servită la Trattoria & Pizza Giovane.

restaurant sector 4
Trattoria & Pizza Giovane – Restaurant Sector 4

Terasa este modernă, are pernuțe pe băncuțe, acoperiș retractabil, o gamă de băuturi foarte diversificată și, desigur, farfuriile ies din bucătărie foarte frumos aranjate și gustul… ei bine, gustul este unul senzațional – probabil cea mai bună mâncare gătită din zona Berceni. Partea și mai frumoasă este că restaurantul se află chiar la intrarea principală din Orășelul Copiilor.

Meniul restaurantului poate fi consultat și pe site-ul oficial: www.trattoriagiovane.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *