Foloseste si tu benzile pentru albirea dintilor acasa si surprinde-ti dentistul in mod placut

Albirea dintilor este un subiect de mare interes pentru publicul larg. Fie ca au o dantura completa, incompleta, cu proteze partiale fixe sau mobile, oamenii vor sa aiba dintii albi, imaculati.

Acest lucru era posibil, pana nu demult, numai dupa o vizita la cabinetul medicului stomatolog, in care pacientii erau supusi procedurii de albire a dintilor cu preroxid de hidrogen. Procedura este extrem de costisitoare, dureaza putin intr-adevar, insa nu toata lumea si-o permite.

Din fericire, exista o solutie mult mai eficienta de albire a dintilor, reprezentata de benzile pentru albirea dintilor acasa ce poarta denumirea de Crest Whitestrips. Aceste benzi sunt extrem de eficiente si folosesc aceeasi substanta activa pe care o folosesc medicii stomatologi in albirea profesionala.

Benzi pentru albirea dintilor acasa vs. metode naturiste sau “babesti” de albire a dintilor

Din cele mai vechi timpuri, oamenii sunt interesati sa gaseasca metoda potrivita pentru albirea dintilor. De cele mai multe ori, oamenii au facut incercari cu diferite produse naturale sau cu diferite combinatii de alimente sau prafuri pentru a vedea ce efect au acestea asupra aspectului dintilor. Aceste incercari s-au dovedit a fi nereusite din cauza ca nu este recomandat nimanui sa se joace cu sanatatea dintilor si cu aspectul lor.

Decat sa foloseasca bicarbonat de sodiu in mod excesiv, coaja de banana, un mix de capsuni, carbune vegetal sau alte produse care nu au un efect atat de puternic pentru curatarea si albirea dintilor si pot sa afecteze si smaltul dentar, specialistii recomanda pacientilor sa foloseasca benzile pentru albirea dintilor acasa, benzile Crest Whitestrips.

Intr-adevar, oamenii sunt atrasi de produsele prezentate la reclamele TV sau pe retelele sociale de pe internet, de pastele de dinti ce garanteaza albirea dintilor dupa 2 saptamani de utilizare sau de apa de gura care curata pana si placa bacteriana, dar adevarul este altul.

Benzile Crest Whitestrips sunt recomandate de specialisti din intreaga lume atat pentru albirea dintilor de pe arcada superioara, cat si pentru albirea dintilor de pe arcada inferioara, kiturile incluzand benzi pentru un tratament complet.

Cum se folosesc benzile pentru albirea dintilor acasa si ce rezultate dau?

Benzile pentru albirea dintilor acasa sunt foarte usor de folosit. Acestea se aplica pe dinti inainte de curatare dintilor, se tin 30 de minute si se lasa sa actioneze in timp ce utilizatorii au activitati usoare care nu presupun tinerea unui discurs spre exemplu.

Benzile actioneaza foarte repede si primele rezultate vizibile apar dupa cinci zile, iar dupa finalizarea tratamentului, albirea este garantata.

Benzile Crest elimina petele cauzate de cafea, tutun, vin rosu, cola, ceai, ciocolata, insa este foarte important de stiut ca nu elimina placa bacteriana. De asemenea, specialisti recomanda pacientilor care folosesc benzile de albire sa se prezinte in cabinet pentru celelalte probleme pe care benzile nu le pot rezolva, precum cariile, infectiile si acumularea de tartru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *