Statuete de la Disini.ro pentru casa ta

                                                          

Inegalitatea de gen este printre cele mai critice probleme cu care se confrunta lumea de azi. Acum, artisti din intreaga lume se alatura pentru a provoca schimbarea pentru egalitate intr-un mod frumos, cu Statues pentru egalitate.

Aceasta miscare globala are misiunea de a echilibra reprezentarea de gen in arta publica si de a crea o schimbare tangibila a unei statui la un moment dat. Prin crearea unor statui eterne de bronz ale unora dintre cele mai inspirate femei ale vremii noastre, se onoreaza contributiile femeilor in societate si isi raspandeste inspiratia in lume. Scopul este de a atinge egalitatea de gen completa a sculpturilor publice (50%) pe tot globul pana in 2025.

Disini.ro

Artisti si specialistii in acest domeniu si anume disini.ro au creat statui pentru egalitate dupa o reflectare a propriei lucrari, insa nu sunt singurele capodopere create de catre acestia. De asemenea, au descoperit ca in ultimii ani au avut multe comisii de sculptura ale barbatilor, dar doar 1% din femei! Au sapat putin mai adanc si au descoperit ca acest lucru nu a fost unic pentru ei, ci o problema globala. Asadar, s-au profilat intr-o maniera pe sculpturile pentru femei, dar si pe cele care au fost apreciate de-a lungul timpului si de altfel solicitate de catre majoritatea galeriilor.

De asemenea, artistii contemporani care lucreaza in cadrul miscarii postmoderne resping conceptul de arta generala si imbratiseaza notiunea de “pluralism artistic”, acceptarea unei varietati de intentii si stiluri artistice. Indiferent daca este influentata de arta, arta pop, minimalism, arta conceptuala sau este bazata pe partea de video, artistii contemporani trag dintr-o varietate infinita de materiale, surse si stiluri pentru a crea arta. Din acest motiv, este dificil sa rezumam pe scurt si sa reflectam cu exactitate complexitatea conceptelor si materialelor folosite de artistii contemporani.

Magazinul tuturor posibilitatilor

Insa, persoanele pasionate de obiecte contemporane, de statuete atent realizate au astazi oportunitatea de a achizitiona din magazinele de profil numeroase produse de acest fel.

Un astfel de magazin care activeaza cu succes pe piata din Romania este Disini, pe care il puteti gasi in mediul online si care pune la dispozitia persoanelor pasionate sculpturi, masti, tablouri si alte decoratiuni tot felul de produse calitative din punct de vedere al raportului pret-calitate, produse absolut impecabile in ceea ce priveste partea de design, atent lucrate, care pot pune in evidenta orice spatiu in are doriti sa le amplasati in functie de obiectele pe are le achizitionati. In cadrul magazinului Disini puteti gasi diverse statuete de ultima generatie, sau tablouri atent pictate si lista poate continua pana la nesfarsit, avand in vedere faptul ca este un magazin cu o reputatie foarte buna, cu produse extrem de calitative, lucruri care reflecta si in partea testimonialelor, pareri pe care clientii le-au lasat cu drag.

Intrebari precum “Ce este arta?” si “Care este functia artei?” sunt relativ noi. Crearea unei arte care contrazice asteptarile spectatorilor si conventiile artistice este un concept cu totul modern. Cu toate acestea, artistii din toate epocile sunt produse ale culturilor lor relative si perioadelor de timp. Tocmai de aceea va invitam sa gasiti raspunsul la aceste intrebari accesand site-ul disini.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *