Formatii de nunta apreciate din Bucuresti

            Esti pregatit de nunta dar nu ai gasit formatie? In cadrul unui eveniment atat de special, muzica nu poate sa lipseasca. Fie ca esti bucurestean, fie ca locuiesti in imprejurimi, ai numeroase optiuni.

            Formatia Bosfor presteaza servicii muzicale de calitate. Repertoriul contine atat piese din muzica romaneasca, cat si din cea internationala. Formatia canta melodii de petrecere celebre, precum “Cu ce m-am ales in viata” sau “O damigeana si-un pahar”.

            Membrii formatiei Vis considera ca muzica este sufletul petrecerii. De aceea, cei 5 membrii dau tot ce e mai bun pentru a realiza un show unic la nunta ta. In repertoriu sunt incluse atat piese din muzica usoara romaneasca si cea internationala, cat si melodii renumite de petrecere din muzica populara. Pentru detalii poti accesa site-ul formatiei sau o poti contacta telefonic.

            Daca doresti o gama bogata de solisti si instrumentisti, atunci poti opta pentru Orchestra Petrecaretii. Artistii te vor incanta cu diferite genuri muzicale, in functie de preferintele tale. Se pot solicita programe cu muzica tiganeasca, interbelica, folclor si chiar programe unguresti sau rusesti. Preturile sunt stabilite tinand cont de bugetul fiecaruia. Orchestra asigura o sonorizare de calitate, un show de lumini si o scena. In plus, formatia ofera reduceri de 30% pentru extra-sezon si zilele de duminica. Toate evenimentele se stabilesc pe baza unui contract legal, pentru care se va elibera o factura fiscala si chitante pentru plati.

            Formatia Domi Band este dispusa sa se deplaseze nu doar in Bucuresti, ci in orice localitate de pe teritoriul tarii. Membrii formatiei sunt profesionisti, absolventi ai Universitatii Nationale de Muzica, participanti la numeroase concursuri, festivaluri si spectacole. In ceea ce priveste oferta, formatia propune 3 programe variate cu soliste, instrumentisti, schela si joc de lumini, sonorizare profesionala si echipamente de ultima generatie. In cazul in care doresti un show personalizat, poti stabili toate detaliile prin telefon sau prin intermediul unui mesaj pe site-ul oficial.

            O alta formatie la care poti apela este Atelier Band. Aceasta este specializata in cover-uri, piese de muzica usoara romaneasca, internationala si slagare romanesti. Totodata, cei 6 solisti si 7 instrumentisti sunt dispusi sa ofere un program folcloric cu piese de muzica populara din toate zonele Romaniei. Daca doresti sa simti atmosfera Bucurestiului de alta data, poti opta pentru nunta ta la un program cu muzica interbelica cu solist, vioara si pian. Vei fi incantat cu romante, vals si tango. In plus, pe tot parcursul show-ului va activa un dj. Nu trebuie sa iti faci griji detaliile tehnice. Formatia vine cu echipamente speciale pentru sonorizare, scena, joc spectaculos de lumini si masina de fum cu gheata carbonica.

           Nunta este un eveniment special, la care atmosfera trebuie sa fie de neuitat. Acum este momentul sa decizi ce formatii nunta bucuresti iti place si sa alegi muzica indragita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *