FOTO UEFA, ținta unui val de ironii după repetarea tragerii la sorti a optimilor din Champions League – Cele mai bune glume – Fotbal

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

​Tragerea la sorți din Champions League a ținut capul de afiș al zilei de luni în lume, UEFA reușind să devină actor principal în locul duelurilor din optimi. Întreg procesul a fost reluat de la zero după ce forul european s-a încurcat în bile. A fost un motiv numai bun pentru un val de ironii pe rețelele sociale la adresa instituției care conduce fotbalul european.

Citatul zilei după repetarea tragerii la sorți din Champions League

„Barcelona a fost prezentă de fiecare dată la tragerea la sorți a optimilor din Champions League timp de 17 ani. Acum, catalanii au ratat prezența de două ori într-o singură zi”.

UEFA și ironiile de pe net după repetarea tragerii la sorți a optimilor Champions League:

UEFA s-a făcut de râs la tragerea la sorți inițială pentru optimile Champions League


UEFA a permis să aibă loc un duel între Villarreal și Manchester United, lucru care nu era posibil (cele două s-au aflat în aceeași grupă).

Partida a fost normal anulată, doar că United nu a mai fost introdusă în urna cu posibilele adversare ale lui Atletico Madrid. Acolo și-a făcut însă loc (tot în mod eronat) Liverpool.

Cormoranii și madrilenii nu puteau să se dueleze: s-au aflat în aceeași grupă. A fost practic un haos de nedescris la tragerea la sorți.

Atletico a acuzat din plin că tragerea la sorți nu a fost una corectă (madrilenii picaseră cu Bayern Munchen), iar UEFA a reacționat imediat: tragerea la sorți fiind reluată.

Optimi:

Salzburg – Bayern Munchen
Sporting Lisabona – Manchester City
Benfica – Ajax Amsterdam
Chelsea – Lille
Atletico Madrid – Manchester United
Villarreal – Juventus
Inter – Liverpool
PSG – Real Madrid.

Situație fără precedent: UEFA va relua tragerea la sorți din optimile Champions League după o gafă majoră


spot_imgspot_img