FOTO/VIDEO Incendiu puternic cu degajări mari de fum în Alba Iulia, în zona industrială. Arde un depozit de materiale plastice – Esential

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit marți la un depozit de materiale plastice din Zona Industrială a municipiului Alba Iulia, iar fumul se poate observa de la distanțe mari, inclusiv din centrul orașului. Circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 1 la ieşirea din Alba Iulia către Teiuş, pentru desfăşurarea intervenţiei de lichidare a incendiului.

Focul a izbucnit la un depozit de PET-uri situat pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, în imediata apropiere a unei fabrici de cablaje.

Conform ISU Alba, focul a cuprins o suprafaţă de circa 2.000 de metri pătraţi şi există posibilitatea de propagare la depozitele învecinate, scrie News.ro. Circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 1 la ieşirea din municipiul Alba Iulia către Teiuş, pentru desfăşurarea intervenţiei de lichidare a incendiului.

Autoritățile au transmis populației mesaj RO-Alert.

IGSU a transmis că, pe lângă cele trei autospeciale şi autoscara cu care intervin pompierii din Alba Iulia, au fost trimise în sprijin încă şase autospeciale de la inspectoratele din Sibiu, Hunedoara, Bihor, Cluj și Timiş.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *