Gabriela Firea, în căutare de sediu pentru noul minister al Familiei pe care îl conduce: Deocamdată, sunt singurul angajat – Esential

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Gabriela Firea, ministru în Guvernul PNL-PSD-UDMR, spune că, deocamdată, este singurul angajat al noului minister al Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse pe care îl conduce, dar că se „organizează” împreună cu doi-trei colaboratori, neangajați deocamdată.

  • ”Eu am biroul la Guvern şi lucrez cu doi-trei colaboratori, neangajaţi deocamdată, la Hotărârea de Guvern de organizare a ministerului, care sper să intre într-o şedinţă de guvern în zilele următoare, pentru că deocamdată sunt singurul angajat al ministerului, dar ne organizăm.
  • Fiind o instituţie nouă, este normal să treacă prin această fază incipientă”, a declarat, luni, Gabriela Firea, citată de News.ro.

Ea a spus că speră ca actul normativ de organizare a nou înființatului minister al Familiei să fie adoptat cât mai repede, astfel încât să lucreze ”cu toate motoarele turate”.

Gabriela Firea este și în căutarea unui sediu pentru Ministerul Familiei: ”Nu este loc la Ministerul Muncii, nici la Egalitate de Şanse, nici la Drepturile Copilului. Am înţeles că la Tineret ar fi ceva spaţiu. Poate RAPPS ne găseşte totuşi un sediu”.

CITEȘTE ȘI:

spot_imgspot_img