Gama variata de conveioare cu role/banda/lant SKBS

Conveioarele au evoluat de-a lungul timpului pentru a deveni mai mult decât un mijloc de a muta un produs din punctul A în punctul B. Astăzi, transportoarele sunt o componentă integrantă a sistemelor de manipulare a materialelor. Cu toate acestea, capacitatea lor de a gestiona eficient o aplicație depinde de cât de bine selectați transportorul potrivit care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. specifice.

Cu o mare varietate de materiale, configurații, accesorii și dimensiuni, alegerea unui sistem transportor poate fi o sarcină copleșitoare. SKB Systems a dezvoltat infograficul „5 pași simpli pentru alegerea unui transportor” pentru a ajuta la simplificarea procesului (vezi mai jos).

Primul factor care trebuie luat în considerare este tipul de mediu în care va fi transportat conveiorul, care este de obicei dictat de natura aplicației: centurile vor necesita spălare, o spălare simplă sau o curățare la fața locului? Cât de des va trebui să fie curățat? Spălări de înaltă presiune sau de joasă presiune? Toate aceste întrebări vă vor ajuta să determinați materialul și configurația posibilă necesară pentru aplicația dvs.

De exemplu, dacă trebuie să prelucrați și să manipulați produsele alimentare, asigurați-vă că căutați centurile sanitare aprobate de statul roman. În plus, conveiorul dvs. sanitar trebuie să poată fi dezasamblat complet pentru curățare, reasamblat și pus în funcțiune în câteva minute. Acestea sunt tipul de caracteristici dorite într-un sistem transportor sanitar.

Pentru a potrivi produsul dvs. în mod unic la un conveior care îndeplinește cerințele dvs. de performanță, este important să fiți conștienți și de următoarele informații:

Greutatea pieselor
Dimensiunea pieselor
Viteza dorită a transportorului
Fluxul de produs proiectat al aplicației
Transferuri de produse proiectate


Gândirea prin fiecare dintre aceste componente vă va ajuta să determinați cea mai bună configurație structurală pentru aplicația dvs. Conveioarele sunt capabile să meargă drept, să se curbeze sau să urce sau să coboare în funcție de nevoie. De asemenea, necesită mecanisme ca puncte de fixare pentru accesorii. Pentru a ajuta clienții să înțeleagă mai bine procesul de proiectare și să vizualizeze rezultatul final, mai mulți producători profesioniști de transportoare au configuratori pe site-ul lor web care vă permit să vă construiți propriul sistem de conveioare.

(P) Descopera si gama de rampe de egalizare SKBS.

Acest instrument online plin de resurse vă conduce prin fiecare pas al procesului de proiectare și specificații și vizualizați mai bine sistemul transportor. Pentru a afla despre cele mai comune șase tipuri de transportoare și scopurile lor, consultați infografia găsită mai jos.

Un alt factor critic de luat în considerare este dimensiunea. Când selectați conveiorul dvs., aveți grijă de vânzătorii care încearcă să vă vândă sisteme pre-făcute construite în conformitate cu specificațiile lor. Ar trebui să găsiți un furnizor care construiește personalizat toate transportoarele la comandă. Acest lucru vă asigură că veți primi dimensiunile exacte de care aveți nevoie pentru a vă transporta cel mai bine produsul.

După ce ați identificat mediul, dimensiunea și viteza, este timpul să mutați transportorul în cele din urmă. Deși nu există prea multe diferențe între motoare, cel mai important este să verificați dacă motorul selectat are suficientă putere pentru a muta transportorul, precum și greutatea anticipată a produselor.

Pentru a calcula ce motor este cel mai potrivit pentru aplicația dvs., trebuie să luați în considerare viteza benzii și sarcina transportorului. Doar un singur tip de motor are o funcție specifică și acelea sunt servomotoarele – acestea opresc cu precizie transportorul, precum și permit accelerarea și decelerarea controlată. Ca atare, sunt ideale pentru operațiunile de asamblare.

Afla mai multe pe site-ul SKBS Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *