Gothaer: Asigurarea facultativă a locuinței include acum și clauza GoASIST – Asistență Tehnică de Urgență la Domiciliu

Cu o schimbare importantă a stilului nostru de viață, impusă de pandemia pe care o traversăm cu toții, locuința a devenit mediul în care petrecem cel mai mult timp. Grija pentru casa noastră a devenit, firesc, mai mare și la fel atenția pe care i-o acordăm. În acest context, Gothaer vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi și oferă, odată cu  asigurarea facultativă a locuinței CASA MEA sau CASA MEA PREMIUM, noua clauză GoASIST prin care se acordă Asistență Tehnică de Urgență la Domiciliu.

 

Clauza GoASIST oferă protecție asiguraților în cazul apariției unor evenimente nedorite care pot afecta locuința asigurată, zilnic (24h/24h) prin accesul la servicii tehnice de urgență la domiciliu prestate de instalatori, electricieni, geamgii și lăcătuși specializați pentru:

  • intervenții la instalațiile sanitare;
  • intervenții la instalația electrică;
  • repararea geamurilor, ferestrelor și tâmplăriei exterioare aferente acestora;
  • deblocarea ușilor de acces în locuință.

 

Un sondaj realizat în luna octombrie 2020 în cadrul campaniei ”Luna Asigurărilor de Locuință” (proiect susținut și de Gothaer) arată că românii petrec mai bine de 8 ore pe zi în locuință (exceptând orele de somn). Mai mult decât atât, mai bine de jumătate dintre respondenți au declarat că pandemia i-a determinat să petreacă mai mult timp (uneori semnficativ mai mult) acasă. Acesta fiind contextul, orice defecțiune sau problemă apărută în funcționarea diverselor sisteme din locuință poate reprezenta o problemă importantă, pentru care este normal să vrei să primești asistență imediat.

 

GoASIST este o acoperire suplimentară pe care o oferim gratuit tuturor celor care achiziționează de la Gothaer o poliță CASA MEA sau CASA MEA PREMIUM. Nu avem franșiză pentru această acoperire, iar limita maximă de despăgubire poate ajunge până la 120 euro/ eveniment, pentru maximum 3 evenimente pe care le vom despăgubi anual. Această limită acoperă transportul, manopera și piesele necesare pentru reparația de urgență. Am adăugat această acoperire asigurărilor facultative pentru locuință deoarece ne dorim să fim întotdeauna alături de clienții noștri și să le oferim prin produsele și serviciile Gothaer, așa cum i-am obișnuit, acoperiri care fac diferența”, precizează Cosmin ANGHELUȚĂ, Director General Adjunct & Director Executiv Vânzări, Gothaer Asigurări Reasigurări.

 

Gothaer comercializează produsele de asigurare de locuință prin intermediul sediilor locale din București și alte orașe importante din România, precum și prin intermediul partenerilor comerciali (brokeri și agenți) și, de asemenea, online la www.gothaer.ro.

 

***

 

Persoană de contact: Oana Radu (PR Coordinator, E: comunicare@gothaer.ro; T: 0755.015.510)

 

Despre Gothaer Asigurări Reasigurări

Gothaer Asigurări Reasigurări își propune să fie prima alegere preferată a clienților săi, având standarde ridicate în ceea ce privește calitatea produselor și serviciilor pe care le oferă și bazându-se, de asemenea, pe vasta experiență a grupului Gothaer din care face parte. Gothaer își vinde produsele prin intermediul sediilor sale din București și din alte orașe importante din România, precum și prin intermediul brokerilor independenți și a agenților și de asemenea, pe internet prin intermediul website-ului www.gothaer.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *