Greșeli de evitat atunci când se pariază online pe evenimente sportive live

Pariurile sportive live sunt caracterizate de o serie de particularități, de aceea, cei care le aleg pe acestea în locul pariurilor clasice trebuie să aibă un money management bine pus la punct, calm și o viteză bună de reacție. Asimilarea acestor abilități pot favoriza evitarea următoarelor greșeli de joc:

Erori pariuri live: Alegerea aleatorie a evenimentelor 

Atunci când joci la pariuri online live, îți sugerăm să alegi doar evenimente cu care ești familiarizat. Oferta specifică pariurilor plasate în timp real este disponibilă 24 de ore din 24, însă trebuie să te concentrezi pe sporturile, echipele sau atleții în privința cărora poți pleca de la o strategie sau un sistem de joc. Mai multe informații despre strategii și sisteme de schimburi de pariuri, pe Betfair Romania.

Erori pariuri live: Lipsa urmăririi transmisiunii live 

Aceasta este una dintre erorile comune ale pariorilor pe evenimente live. Este important să urmărești meciul respectiv, fie la tv, fie direct pe platforma de pariuri aleasă (de exemplu, pe  Betfair România, aflată în top case de pariuri online). Astfel, poți observa mai mult mai bine randamentul din ziua respectivă al unei echipe, pentru a miza (sau nu) live pe aceasta. 

Scorul dintr-un anumit moment al meciului nu reprezintă un argument pentru a paria live pe un eveniment sportiv din oferta zilei. De exemplu, în cele 90+ minute al unui meci de fotbal se pot întâmpla o mulțime de lucruri, pe care le poți intui mai bine, dacă urmărești acel eveniment. 

Erori pariuri live: Parierea de natură compulsivă 

Cele mai bune case de pariuri online le recomandă userilor să joace de fiecare dată pentru a se distra, atunci când timpul liber este o resursă disponibilă lor. În fața parierii live trebuie să primeze activități precum cele familiale sau cele de la job. 

Dacă simți o nevoie pentru a paria greu de stăpânit, ce nu poate fi compatibilă cu o serie de concepte precum “distracția”, “relaxarea” sau “timpul liber”, este indicat să să iei din timp legătura cu un specialist. Spunem asta deoarece, în cazul stabilirii unei adicții a jucătorului față de pariurile sportive, există o serie întreagă de soluții pentru rezolvarea unei astfel de probleme. 

Erori pariuri live: Adoptarea unui money management greșit

Această eroare este determinată de caracterul compulsiv al activității de pariere, întâlnit în cazul anumitor jucători care se confruntă cu o astfel de dependență. Nevoile cu adevărat importante din viața unei persoane primează în fața parierii, din punct de vedere al împărțirii venitului lunar obtinut. 

Așadar, evită să aloci pentru pariurile online fonduri proprii ce pot altera calitatea stilului de viață și rezumă-te la un buget stabilit la început de lună, pe care să nu îl depășești niciodată. Astfel, fondurile lunare nu vor avea de suferit, chiar și în cazul în care evenimentele pe care ai pariat live ar oferi și rezultate negative.

Erori pariuri live: Concluzii

Ține cont de faptul că pariurile sportive live sunt descrise de dinamism, de aceea, este indicat să eviți parierea în timp real pe evenimente cu o durata mai mică de 20 de minute. Urmărește la TV sau pe net meciurile pe care alegi să mizezi și rezumă-te la un buget clar, alocat la începutul fiecărei luni, astfel încât calitatea stilului tău de viață sa nu aibă de suferit. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *