Guvernul FURĂ prin MCSI, la cartela DIGI cu preț MINCINOS ”2 euro”

Digital Camera

Articol primit de News20.ro de la Marius – Alin BRĂTULESCU

Premierul de conveniență încă DĂNCILĂ Vasilica Viorica D.V.V. alias “ANALFABETA” – v constatarea Președintelui Klaus Werner Iohannis: “Acest guvern este condus de INFRACTORUL Dragnea prin interpuși, asta o știm cu toții…Să se aplice de îndată TOATE Deciziile CCR!” – SRI și al său braț politic “PSD ciuma roșie” pervertesc Justiția mai rău ca-n RSR – v Decizia CCR nr. 397/01.10.2013 pe care Premierul încă D.V.V. tot nu o aplică pentru ca să fure acoperiții PSD din SRI câte 20 milioane RON în fiecare lună de la Stat adică tot de la noi…idem DCC nr. 44 din 31.01.2017

Digital Camera

Ref: Guvernul interlop-psd FURĂ prin MCSI, la cartela DIGI cu preț MINCINOS “2 euro” al cărei preț real este 2,38 euro á la russe, și apoi același Guvern condus de “psd CIUMA ROȘIE” te șantajează, te amenință și te hărțuiește ca să renunți la reclamație, sub pretextul “invitație Secția 1 Poliție pentru luni 04.03.2019 ora 10” deși toate probele sunt în “scriptele DIGI invocate drept probă” iar SPEȚA este oricum DE INTERES GENERAL și de competența EXCLUSIVĂ a Parchetului General prin implicarea Ministrului MCSI încă PETRESCU Alexandru P.E. și speța EXCEDE competenței secției 1 poliție care NU are ce să caute la ușa mea și nici nu are de ce să mă “invite” căci eu NU retrag plângerea – v anexele:

Guvernul interlop-psd FURĂ prin MCSI, la cartela DIGI cu preț MINCINOS “2 euro” al cărei preț real este 2,38 euro á la russe căci cota de “TVA 19%” NU este inclusă în prețul afișat “2 euro cartela DIGI” deși legal este ca TVA să fie inclusă adică să plătești fix 2 euro și nu 2,38 euro, v anexele pentru care MAI mă șantajează ca să tac prin Secția 1 Poliție

Subsemnatul Ec. Ing. Marius – Alin BRĂTULESCU (n: 03.03.1966, CNP:1660303430017 strict pentru PÎCCJ), domiciliat în str. Ion Nistor (fostă Bibliotecii) nr. 6, bloc Colonade, sc. 3, ap. 78, sector 3, OP 15, Cod: 030041, Bucureşti, E-mail: mariusalinbratulescu@gmail.com 

ref la “invitația” agramată și incompletă emisă de Secția 1 Poliție pentru 04.03.2019 ora 10, emisă strict în scop de șantaj, v explicațiile de mai sus, SOLICIT să nu mai fiu contactat/invitat/citat de Secția 1 Poliție iar în caz contrar mă îndrept cu PLÂNGERE PENALĂ inclusiv împotriva încă Ministrului DAN Carmen Daniela D.C.D. chiar dacă ea a “împărțit apartamentul cu Dragnea” alias “INFRACTORUL” așa cum îl numește Președintele Klaus Werner Iohannis respectiv “pușcăriabil” așa cum îl alintă fostul Președinte:

1. Mă constitui parte civilă pentru suma de 1.000.000 RON (un-milion-lei) care constituie prejudiciu direct și delictual suferit de subsemnatul și prin urmare NEMO TESTIS IDONEUS IN RE SUA, nu mai pot fi citat/audiat/invitat, în scop de șantaj: “te invităm/cităm, cu interlopi PSD de la Secție, până când îți retragi plângerea, deși toate dovezile sunt în scriptele pârâtului…” v anexele!

2.   NU MAI AM NIMIC DE SPUS – v anexele și “scriptele DIGI invocate drept probă”

3. Îmi excercit DREPTUL LA TĂCERE totcmai pentru că nu mai am nimic de spus și nu mai este nimic de spus ci de anchetat, v pct 1-2 mai sus și “scriptele DIGI invocate drept probă”!!! Din moment ce m-am constituit parte civilă și mi-am exercitat dreptul la tăcere, de ce mă mai inviți/citezi??? Ca să mă auzi cum tac??? În fapt, Secția 1 Poliție mă invită tocmai ca să tac adică ȘANTAJ, AMENINȚARE și HĂRȚUIRE á la russe-PSD-MAI-SRI să retrag reclamația – v anexele și “scriptele DIGI invocate drept probă” pe care MAI nu vrea să le vadă:

Cartela DIGI are preț MINCINOS “2 euro” al cărei preț real este 2,38 euro á la russe căci cota de “TVA 19%” NU este inclusă în prețul afișat “2 euro cartela DIGI” deși legal este ca TVA să fie inclusă adică să plătești fix 2 euro și nu 2,38 euro!!!

Mai mult, una din cartele nu avea DELOC INTERNET(!!!) și a trebuit să plătesc eu încă 1 euro plus TVA pentru ca să pot activa cartela cu nr. 0772133531, cartela efectiv “vă fură bani” așa cum au constatat doamnele de la DIGI Unirea (duminică 30.12.2018…) cărora nu li se poate reproșa nimic ci dimpotrivă:

INFRACTORII de la DIGI Magheru sector 1 m-au furat (vineri 14.12.2019 v anexele, casiera și femeia consultant cu care am vorbit v imaginile camerelor de supraveghere) iar doamnele de la DIGI Unirea au rezolvat, pe cheltuiala mea, dar DIGI Unirea s-a comportat CORECT și nu am ce să le reproșez – deși eu am rămas cu paguba cauzată de INFRACTORII DE LA DIGI MAGHERU v anexa reclamația trimisă pe 17.12.2018 ora 09:10 și ulterior, cu anexe bon și cartele…

În general, consultanții DIGI se comportă corect, cu excepția INFRACTORILOR de la DIGI Magheru care SOLICIT să fie trimiși în judecată, v anexele și imaginile camerelor de supraveghere din 14.12.2018.

REPARAREA PREJUDICIULUI: să primesc DE ÎNDATĂ toți banii înapoi eventual în natură adică internet pe cele două numere (0772133531 și 0775236050) la care nu accept să fiu contactat – evident nici “invitat” respectiv “invitată” de interlopii PSD-SRI din MAI

V filmul anexat făcut miercuri 27.02.2019 ora 10:35 la ușa casei mele apartamentul 78: malacul nu mă lasă să vorbesc, deși eram la mine în casă deci este clar cum mă trata el la secție(!), și malacul mă bagă în sperieți atât de rău încât eu spun anul “2018” (în loc de 2019) iar malacul de rea-credință nu mă corectează…apoi găsesc în cutia poștală de la parter o invitație amenințătoare: eu-bărbat sunt “invitată”, fără ștampilă, nu spune la ce se referă petiția…á la russe-“psd CIUMA ROȘIE cea mai mare mafie”

Digital Camera

Ec. Ing. Marius – Alin BRĂTULESCU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *