HOROSCOP 27 Martie | Află de la astrologul Anca Martin care sunt cele patru zodii norocoase astăzi

Evenimentul astral notabil al zilei de 27 martie este conjuncţia Lunii cu Jupiter în semnul Săgetătorului. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii şi Peştii se pot bucura de mult noroc pe plan personal, profesional şi relaţional.

Horoscop 27 martie, Berbec

Te bucuri azi de o stare de spirit bună, semn că-ţi începi ziua bine, cu bateriile încărcate şi cu o doză consistentă de optimism. Vezi bine lucruri în ansamblu şi aceasta te ajută să te organizezi în consecinţă astăzi. Spre dup-amiază, găseşti şi motivaţia necesară de a te achita mai mult decât onorabil de sarcinile primite pe plan profesional. Este evident că eşti pe o curbă ascendentă pe mai toate planurile, deci caută să cultivi acest momentum şi în zilele următoare. S-ar putea să faci progrese mai mari decât te-ai aştepta. Important este să fii consecvent(ă) pe tot parcursul zilei.

Horoscop 27 martie, Taur

Interacţiunile cu ceilalţi sunt punctul tău forte în prima parte a acestei zile, semn că reuşeşti să gestionezi eficient eventualele diferenţe de viziune şi să direcţionezi o discuţie către o concluzie favorabilă tuturor părţilor implicate. Veşti bune ar putea apărea şi dup-amiază: reuşeşti poate să obţii o aprobare, eşti anunţat(ă) că vei participa la un curs cu profesionişti în domeniul tău de activitate ori poate eşti desemnat(ă) pentru o delegaţie în străinătate sau în cealaltă parte de ţară. Oricare ar fi scenariul, cert este că pare să-ţi meargă bine pe plan profesional, unde evoluezi din ce în ce mai mult.

Horoscop 27 martie, Gemeni

Comunici eficient astăzi cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri şi aveţi planuri îndrăzneţe de viitor. Cel mai bine ar fi să discutaţi despre ele în prima parte a zilei când astrele favorizează astfel de iniţiative. De dup-amiază încolo, încercaţi să vă concentraţi pe aspectele financiare, mai ales dacă proiectele pe care intenţionaţi să le puneţi pe picioare implică investiţii destul de mari. Atâta timp cât luaţi în calcul toate variabilele, nu veţi avea parte de nicio surpriză mai puţin plăcută. Este important aşadar să fiţi prevăzători şi să vă verbalizaţi orice teamă legată de aceste întreprinderi realizate în comun.

Horoscop 27 martie, Rac

S-ar părea că stai bine atât cu randamentul, cât şi cu sănătatea astăzi, motiv pentru care n-ar trebui să fie nevoie de exerciţii mult prea istovitoare de voinţă pentru a-ţi găsi motivaţia să performezi la înălţime pe plan profesional. Ai grijă totuşi cum şi ce mănânci pentru că ai putea fi tentat(ă) să apelezi la soluţii rapide care depăşesc necesarul tău caloric. De dup-amiază încolo, concentrează-te mai mult pe interacţiunile cu ceilalţi, dar mai ales pe cea cu persoana iubită. Astrele favorizează orice iniţiativă de a petrece momente de calitate împreună cu partenerul de viaţă, deci nu rata această ocazie.

Horoscop 27 martie, Leu

Se întrevede astăzi o zi extrem de reuşită pe plan sentimental, dar şi în raport cu copiii, deci caută să petreci momente de calitate în compania lor, organizând, atât cât îţi permite timpul, o activitate care să vă aducă împreună şi care vă face plăcere tuturor. De dup-amiază încolo, reflectorul cosmic se mută pe plan profesional, unde ar trebui să investeşti o mare parte din energia şi resursele tale de timp. Poţi avea parte de oportunităţi preţioase de afirmare la locul de muncă, deci este important să baţi fierul cât este cald şi să dai tot ce ai mai bun.

Horoscop 27 martie, Fecioară

S-ar părea că te bucuri azi de armonie şi multă bună dispoziţie pe plan familial, ceea ce înseamnă că prima parte a zilei îţi poate aduce momente savuroase în compania rudelor. De dup-amiază încolo, centrul tău de interes ar trebui să fie sectorul sentimental şi relaţia cu copiii. S-ar părea că, după programul de la serviciu, ai putea avea ocazia de a petrece mai mult timp cu cei dragi ai tăi. În cazul în care nu există cineva special în viaţa ta, s-ar putea să-ţi găseşti în sfârşit curajul de a aborda pe acel cineva pe care ai pus ochii.

Horoscop 27 martie, Balanţă

Abilităţile tale de comunicare şi socializare sunt puternic pronunţate de astre în prima parte a zilei, deci caută să programezi în prima parte a zilei eventualelee discuţii, audienţe, negocieri sau şedinţe care ar trebui să aibă loc săptămâna aceasta. Nu numai că se vor finaliza în avantajul tău, dar s-ar putea, de asemenea, să legi nişte relaţii care se pot dovedi a fi de mare perspectivă. După programul de la muncă, urmăreşte să te concentrezi pe sectorul familial. Găseşte-ţi timp să petreci momente de calitate cu persoana iubită, dar caută să te achiţi şi de sarcinile domestice avute pe rol.

Horoscop 27 martie, Scorpion

S-ar putea ca prima parte a zilei să vină la pachet cu oportunităţi mari de rotunjire a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care ai reuşit să le realizezi până acum. Nu te entuziasma însă prea tare întrucât s-ar putea să-ţi afecteze capacitatea de a le selecta pe cele care merită într-adevăr atenţia ta. De dup-amiază încolo, comunici mai eficient cu cei din jur, indiciu cum că astrele favorizează atunci interacţiunile cu ceilalţi care vizează stabilirea sau cultivarea unor relaţii, pe plan profesional mai ales. Capacitatea ta de persuasiune este la înălţime, deci profită de ea la maximum.

Horoscop 27 martie, Săgetător

Cu Luna conjunctă cu Jupiter în zodia naşterii tale, ziua de astăzi nu poate fi altfel decât excelentă. Te simţi bine în pielea ta, ai multă energie şi stai bine cu moralul, semn că orice provocare ce ţi-ar putea ieşi în cale azi nu va reprezenta un obstacol mult prea greu de depăşit pentru tine. Veştile bune nu se termină însă aici: cândva de dup-amiază încolo, s-ar putea să apară oportunităţi valoroase de rotunjire a bugetului acestei săptămâni ori poate găseşti idei de afaceri în care eşti dispus(ă) să investeşti o parte din economiile pe care le-ai realizat până acum.

Horoscop 27 martie, Capricorn

Cel puţin în prima parte a zilei, caută să nu-ţi laşi raţionamentele prea mult influenţate de prejudecăţi deoarece există riscul să emiţi judecăţi de valoare care nu sunt bazate pe realitate sau să stragi concluzii pripite pe care mai târziu ai putea ajunge să le regreţi. De dup-amiază însă, astrele îţi zâmbesc întrucât Luna trece în semnul naşterii tale, conferindu-ţi un suflu proaspăt, un imbold de energie şi motivaţia să te achiţi de toate sarcinile care ţi-au mai rămas pe agenda zilei. Ai încredere în tine însuţi(ăţi), iar acest lucru te ajută să faci faţă oricărei provocări pe care o-ntâmpini.

Horoscop 27 martie, Vărsător

În prima parte a zilei, ar fi indicat să te ocupi de proiectele de grup în care eşti implicat(ă). Comunici bine cu coechipierii tăi, iar acest lucru te ajută să navighezi mai uşor eventualele diferenţe de opinie care s-au manifestat în ultima perioadă între voi. Nu-i exclus, de asemenea, să apară în viaţa ta persoane dispuse să te ajute, cu un sfat ori chiar cu o sumă de bani, să transformi în realitate o idee de afaceri. De dup-amiază încolo, s-ar putea să fii într-o dispoziţie mai puţin socială, prilej bun să petreci mai mult timp alături de cei dragi.

Horoscop 27 martie, Peşti

S-ar părea că nivelul tău de productivitate este la cote extrem de ridicate astăzi, ocazie mai mult decât potrivită să te afirmi pe plan profesional prin determinare şi rezultatele de excepţie pe care le livrezi. Ai multe de demonstrat pe plan profesional, deci nu rata acest prilej de a le arăta superiorilor că merită să investească în tine mai multă încredere. Spre seară, concentrează-te pe unele proiecte extraprofesional ori dacă nu te mai ţine energia, caută să te vezi cu prietenii. S-ar putea ca unele dintre cele mai bune sfaturi în această direcţie să vină chiar de la anturajul tău.

 

NEWS 2.0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *