Hoții care au dat ‘buful’ la sala de jocuri, prinși în urma unor percheziții domiciliare

La data de 21 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Târgu Neamţ au efectuat cinci percheziţii domiciliare în urma cărora două persoane, bănuite de furtul a 21.000 de lei, au fost reținute.

În urma audierilor, față de acestea, un tânăr de 21 de ani, din Vânători Neamț și un altul de 23 de ani, din Drăgănești, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduse de către polițiști în arestul I.P.J. Neamț.

În fapt, la data de 14 mai a.c., polițiștii au fost sesizați de angajatul unei săli de jocuri de noroc, despre faptul că persoane necunoscute au sustras o sumă de bani. Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că în noaptea de 13/14.05.2019 cei doi tineri ar fi pătruns în interiorul sălii de jocuri amplasate la parterul unui bloc din oraşul Târgu Neamţ, de unde ar fi sustras aproape 21.000 de lei. (știre inițială aici- click)

Ieri, 22 mai, cei doi au fost prezentaţi de către polițiști la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Târgu Neamţ cu propunere de luarea a unei măsuri preventive.

La activitate au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamţ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *