Iata cand are nevoie o afacere din domeniul HoReCa de stalpi ornamentali

stalpi ornamentali

Afacerile din domeniul HoReCa sunt, dupa cum ar spune unii, putin mai speciale decat restul afacerilor. Acestea au oportunitatea ca, de-a lungul vietii lor, sa interactioneze cu foarte multe parti/elemente ale altor afaceri.

De exemplu, in timp ce o unitate comerciala incheie contracte cu furnizori pentru anumite produse, o cafenea sau un pub isi pot produce anumite parti din meniu in locatia in care activeaza – ori chiar interactioneaza la un nivel mai apropiat cu furnizorii/producatorii.

In alta ordine de idei, aceste afaceri au putin mai multe responsabilitati. Cateva dintre acestea le indeamna si sa achizitioneze, din motive pe care le vei afla in cele ce urmeaza, stalpi ornamentali si nu numai.

Pentru a marca locul rezervat descarcarii de produse

O cafenea, un restaurant, sau un hotel se bucura de transporturi zilnice de la furnizori sau producatori. Astfel, afacerea are nevoie de un loc special amenajat pentru descarcarea produselor. Totusi, din lipsa spatiului – mai ales in orasele mari – acest loc nu exista. In schimb, este folosita ba o anumita sectiune a parcarii, ori chiar un loc adiacent intrarii in unitate.

Evident, acesta trebuie marcat corespunzator pentru a nu fi ocupat din greseala, dar si pentru a evita accidentele. Cel mai usor mod de a marca un asemenea loc este prin intermediul unor stalpi ornamentali – fie acestia temporari sau permanenti.

Blocarea accesului intr-o anumita zona

Afacerile care dispun de spatiu la exterior stiu prea bine ca nu mereu vor permite accesul clientilor pe o terasa, un spatiu de joaca, sau intr-o parcare. Din nefericire, o banda de delimitare nu este, de obicei, de ajuns.

Pentru a bloca accesul intr-o zona – chiar si atunci cand este vorba despre o intrare secundara – poti apela la cativa stalpi ornamentali. Acestia nu sunt ideali doar atunci cand vine vorba de gestionarea traficului. De atlfel, probabil ai observat si tu ca astfel de stalpi pot fi gasiti si departe de strazi, intersectii si asa mai departe.

Delimitarea spatiului din interiorul unitatii

Evident, exista si stalpi ornamentali de dimensiuni mici, dar si mai subtiri, ideali pentru uzul in interiorul unei unitati comerciale. Spatiile de dimensiuni mari, in care un semn de atentionare nu ar fi extrem de vizibil pot apela la stalpi de culoare alba sau neagra, reflectorizanti sau nu.

Totodata, poti folosi acesti stalpi si pentru delimitarea unui ring de dans in interiorul unei cafenele mai mari. Astfel se pot evita accidentele, mai ales cele dintre ospatari si dansatori.

Desigur, exista un numar foarte mare de situatii in care te-ai putea folosi de asemenea stalpi. Important este sa ii ai la dispozitie si sa fie de calitate. Cu ultima parte te poate ajuta magazinul online marca Vesta. Acesta are pentru toti administratorii de afaceri, indiferent de domeniu, semnalizatoare, balize, benzi delimitare, conuri rutiere, accesorii auto si asa mai departe.

Daca esti de parere ca ai nevoie de stalpi ornamentali pentru afacerea ta HoReCa, viziteaza astazi magazinul online Vesta – producator si distribuitor cu renume in industria indicatoarelor si semnalizatoarelor rutiere (si nu numai). Vei beneficia de echipamente si produse de calitate superioara la preturi mai mult decat avantajoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *