Idei de amenajare a unei săli de fitness, cu produse ArtSportTotal – chiar și când spațiul nu este foarte generos

amenajare sala fitness acasa cu accesorii artsporttotal

În contextul pandemic mai toată lumea a învățat cât de important este să poată face pe cont propriu cât mai multe activități. Sunt mai degrabă preferate activitățile în aer liber, păstrând distanțarea socială. O altă tendința în rândul pasionaților de activități fizice este amenajarea unui spațiu în intimitatea casei. Sala de fitness de acasă poate fi posibilă și prinde contur cu produsele alese corect din magazinele de specialitate. Nu vă îngrijorați, chiar și când spațiul nu este unul generos, rezultatul poate fi unul mulțumitor.

ArtSportTotal este pe această nișă un cunoscut comerciant și furnizor de echipament pentru handbal, fotbal și nu numai, cu o gamă diversă de produse și accesorii pentru dotările din sălile de sport. Pentru cei care sunt convinși că au suficientă motivație și vor urma și acasă programul de sport stabilit, câteva decorațiuni pot fi alese de aici.

Sala de sport de acasă – unde anume este mai bine de amenajat

Garajul, mansarda, un colț de grădină sau o cameră poate fi transformată în loc ideal pentru a amenaja o sala de fitness. Idei ingenioase vin din necesitate și în numele simțului practic. Așadar, poate fi separată zona de fitness cu perdele sau draperii. Cu câteva şine montate pe tavan această idee este excelentă și pentru a camufla eventuale echipamente mai voluminoase, ca o bicicletă staționară, eliptică sau o bancă de forță.

Echipamente necesare, regăsite la ArtSportTotal

Chiar dacă ar urma să exersați acasă, asta nu înseamnă că practicarea sportului trebuie să fie la nivel de amator. Sunt necesare tipuri de încălțăminte adaptate pentru a fi în siguranță, cu aderență bună a mișcărilor, stabilitate pe podea, după caz echipament și diverse accesorii pentru handbal, volei, înot sau orice tip de sport avut în vedere.

Magazinul online artsporttotal.ro pune la dispoziția celor interesați echipamente necesare pentru a practica sporturi indoor, outdoor sau de sezon.

Ținând cont de spațiul mai puțin generos, cheia aici este de a alege strict ce este necesar. Sunt la mare căutare aparate pliabile, pentru că au avantajul depozitării ușoare. Accesoriile sunt și ele importante, de la salteaua de yoga la alte câteva produse. Acestea pot fi de tip multiple purpose, deci merită investiția:

  • Salteaua va fi utilă și pentru exercițiile de încălzire, întinderi sau alte exerciții la sol.
  • Coarda, în condițiile în care tavanul este suficient de înalt și exercițiile executate nu deranjează privind înălțimea până la tavan.
  • Gantere, pentru că sunt utile pentru tonifierea corpului.
  • Set de două greutaţi kettlebells, pentru că pot fi realizate antrenamente complete cu acestea.
  • Benzi elastice circulare cu care pot fi antrenate mai toate grupele de mușchi.
  • Minge gonflabilă de fitness, utilă și pentru exercițiile de abdomen.

Ideea de a amenaja un spațiu acasă unde pot fi realizate exerciții complexe, variate devine se pare o soluție la îndemână. Situația pandemică ar putea schimba cât de curând climatul. În plus, această abordare devine un motiv în plus pentru a practica mai mult și mai des orice tip de sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *