iFiT® revoluționează antrenamentele fitness

Fiind o companie care se concentrează pe sănătate și fitness, înțelegem că sănătatea începe din interior și orice altceva este un beneficiu suplimentar. Întrucât NordicTrack, ProForm și iFit® au creat o platformă pentru a-i reuni pe cei care doresc să investească în ei înșiși, credem că este important să evidențiem avantajul în a crea un echilibru legat de îngrijirea sănătății emoționale. Cu ajutorul tehnologiei iFiT puteți avea parte de antrenamente fitness interactive, personalizate de către instructori acreditați, explorând totodată cele mai frumoase locații din lume. Tehnologia inovatoare de la iFiT este prezentă pe echipamentele fitness NordicTrack și Proform.

Ce este sănătatea emoțională?

Prin definiție, o persoană sănătoasă din punct de vedere emoțional este capabilă să depășească provocările și dificultățile în timp ce are control asupra gândurilor și sentimentelor sale. Deși acest lucru nu înseamnă că o persoană este fericită tot timpul, înseamnă că o persoană este conștientă de emoțiile sale și știe cum să le gestioneze într-un mod sănătos.

Exemple de persoane sănătoase din punct de vedere emoțional:

Să trecem în revistă câteva exemple de persoane sănătoase din punct de vedere emoțional, astfel încât să puteți înțelege mai bine dacă aveți deja grijă de sănătatea dvs. emoțională sau dacă există domenii la care ați dori să lucrați:

– Recunoașterea emoțiilor supărătoare atunci când apar pentru prima dată și tratarea acestora într-un mod sănătos.

– Practicarea iubirii de sine și a compasiunii în loc de o critică de sine negativă.

Cum se leagă sănătatea emoțională de sănătatea fizică?

Sănătatea emoțională are un mod de a vă afecta și sănătatea fizică. De fapt, cercetările ne spun că o perspectivă optimistă la începutul vieții poate prezice o stare mai bună de sănătate în perioada următoare.

Pentru a susține acest concept, un studiu a fost realizat pe un total de 2.262 de persoane, pe o perioadă de 12 ani. Rezultatele au dovedit că acei participanți care au fost optimiști au avut o stare de sănătate comparativ mai bună.

Modalități de a vă îngriji sănătatea emoțională

După cum afirmă Psihologia pozitivă, „sănătatea generală include aspecte fizice, emoționale, intelectuale, sociale și spirituale. Când sunt în echilibru și aliniere, ființele umane prosperă. Fiecare dintre aceste domenii ale vieții le va influența pe celelalte.”

Iată câteva modalități care vă vor ajuta să lucrați la consolidarea sănătății emoționale, care, la rândul său, vă va îmbunătăți sănătatea fizică:

Gestionați stresul

Cercetările arată că degradarea stării de sănătate poate rezulta din suferința emoțională prin afectarea negativă a răspunsului imunitar, făcând în special o persoană mai sensibilă la infecții virale și boli cardiovasculare.

Modalitățile prin care puteți gestiona stresul pot fi:

– Exercițiile fizice
– Relaxarea mușchiilor (saună, masaj, baie sau duș fierbinte)
– Practicați exerciții de respirație
– Alimentație sănătoasă
– Eliminați factorii declanșatori de stres

Exercițiul fizic regulat este un stimulent natural al bunei dispoziții.

Tehnologia iFiT a creat o serie de antrenamente Mindfulness & Self-Compassion pentru cei care doresc să lucreze la sănătatea lor emoțională. Antrenamentele au ca scop îmbunătățirea somnului, creșterea stimei de sine și cultivarea unor instrumente mai bune de gestionare a stresului.

Exprimă-ți sentimentele în mod responsabil

Explorați seria iFit’s Mind of an Athlete pe banda de alergare NordicTrack sau ProForm. Psihologul, Dr. Jarrod Spencer, vă conduce printr-o serie de antrenamente în care explică diverse probleme de sănătate mintală, cum ar fi anxietatea, depresia, furia, etc. El va împărtăși instrumente care vă pot ajuta să cuceriți aceste sentimente, în timp ce relatează anumite întâmplări despre sportivi celebri, care au avut propriile provocări.

Astfel tehnologia iFiT este într-un continuu studiu de cercetare și dezvoltare pentru a îmbunătății performanța antrenamentelor fitness.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *