Imbunatatirea terenului este importanta

imbuntatatire teren

Daca sunteti in cautarea unor servicii de imbunatatire teren, atunci trebuie sa stiti ca o firma inedita precum Terratest va va oferi un serviciu de o calitate cat mai buna, aceasta firma venind in intampinarea voastra si punandu-va la dispozitie o calitate cat mai buna. Sistemele de consolidare a terenului folosite de aceasta firma sunt extrem de eficiente, ele reprezentand tehnologii alternative de fundare la solutiile considerate a fi traditionale de excavare si inlocuire a terenului de fundatie. 

Aceste sisteme de imbunatatire teren sunt rezultatul unei cercetari si dezvoltari continue, astfel incat sa se ofere solutii cat mai eficiente de fundare si control al tasarilor pentru terenurile coezive, compresibile si moi. 

Lucruri de avut in vedere

Sistemele de imbunatatire teren precum GEOPIER asigura cresterea semnificativa a capacitatii portante a terenului, limitand tasarile provenite din incarcarile structurii constructiei. Acestea sunt realizate prin dislocarea sau prin inlocuirea terenului in straturi succesive compactate de agregate folosind niste tehnologii speciale brevetate, astfel incat sa se aplice o forta verticala de compactare. Actiunea de compactare verticala mareste frecarea laterala, ea imbunatatind capacitatea, dar si rezistenta la forfecare a terenului din jur. Rezulta astfel o supra consolidare a terenului in jurul fiecarei coloane Geopier. 

In cazul in care avveti de-a face cu un teren moale si colapsabil si doriti sa aveti in vedere un serviciu de imbunatatire teren, unde frecarea laterala a coloanei de balast nu este suficienta, va trebui sa stiti ca aveti la dispozitie niste solutii de incluziuni rigide, acestea prezentand niste module de forfecare foarte mari pentru controlul casarilor. Se folosesc astfel amestecuri de betoane si agregate pentru a realiza o imbunatatire cat mai eficienta a terenului. Pentru mai multe detalii intrati pe site-ul nostru.

Alte aspecte

In ceea ce priveste solutia oferita de GEOPIER, atunci trebuie sa stiti ca se reduce timpul de executie, ea oferind o solutie cat mai rapida, dar si sigura. Se realizeaza un control al calitatii cat mai ridicat. Rigiditatea coloanelor, dar si valorile estimate ale tasarilor sunt evidentiate prin rezultatele obtinute la testele de incarcare statica efectuate in situ. Acest sistem este certificat prin mii de proiecte realizate in intraga lume, aceste proiecte fiind realizate pe parcursul a 30 de ani. 

Trebuie sa stiti ca alegand un serviciu cat mai competent de imbunatatire teren, veti constata ca veti lua o decizie cat mai buna. Grupul Terratest va pune la dispozitie un serviciu de cea mai buna calitate, el fiind lider pe piata din Spania in domeniul fundatiilor speciale. De asemenea, acest grup este apreciat si pentru faptul ca se ocupa de imbunatatirea terenului, dar si a problemelor legate de mediul inconjurator. 

El este prezent in momentul de fata pe 5 continente, avand peste 2000 de angajati. Este una dintre putinele companii din lume care acopera o gama variata de lucrati de excavare, forare, dar si de imbunatatire a terenului. Acest grup raspunde cu seriozitate si eficienta la cerintele clientilor, dorindu-si sa le ofere acestora calitatea pe care ei o doresc, de aceea este o idee buna sa va orientati catre aceasta firma, ea fiind una ideala pentru voi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *