In ce mod pictura pe numere te ajuta sa te relaxezi

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Pentru multi, pictura este o arta pe care cred ca nu o pot stapani din simplu motiv ca nu au abilitatile necesare. Insa, folosind tehnica de pictura pe numere, orice persoana poate realiza un tablou.

Ce reprezinta pictura pe numere

Pictura pe numere este o activitate care include un kit si o panza cu un cadru imprimat pentru viitoarea ta pictura. Fiecare culoare are propriul ei numar. Pur si simplu urmeaza modelul si vei fi surprins de cat de elaborata va fi opera ta de arta!

Pictura este adesea folosita ca terapie de vindecare si are multe avantaje pozitive asupra sanatatii. Cu kiturile de picturi pe numere nu este nevoie sa fii un artist talentat pentru a profita de avantajele acestui mestesug.

Fiecare proiect de pictura pe numere vine cu tot ce ai nevoie pentru a completa imaginea: tabla pre-tiparita, vopsele acrilice si niste pensule. Tot ce vei avea nevoie pentru a incepe este putina apa, un spatiu liber si o lumina adecvata.

Cum functioneaza pictura pe numere?

Panza pre-tiparita va fi impartita in sectiuni mici si marcata cu un numar care se potriveste cu o anumita culoare. Iti recomandam sa pictezi toate zonele cu acelasi numar inainte de a trece la o culoare diferita. Lasa fiecare sectiune sa se usuce inainte de a trece la alta. De asemenea, ar fi bine sa asezi o bucata de hartie intre mana si tabla pentru a preveni formarea petelor.

Foloseste apa curata pentru a spala pensula intre schimbarea culorilor si foloseste un prosop de hartie de bucatarie sau o carpa adecvata pentru a o usca.

Vopselele utilizate sunt cele acrilice, care se usuca repede si creeaza tablouri bogate si stralucitoare. Aceste vopsele sunt solubile in apa, ceea ce inseamna ca pot fi diluate si amestecate cu apa. Cu toate acestea, acestea se usuca foarte repede, asa ca tine vasele de vopsea bine inchise atunci cand nu sunt utilizate.

Astfel, pentru a te relaxa si de a elibera mintea de gandurile negative realizeaza tablouri pe numere folosind tehnica matematica precisa si vei culege roade fantastice la final!

spot_imgspot_img