Înainte și După – Cum arată un spațiu verde reamenajat în Sectorul 6 / Ciucu: „Recuperăm spațiile neglijate ani de zile. Le transformăm din pârloagă în grădini”

Unele bucăți din spațiile publice din Sectorul 6 au fost reamenajate, transformate „din pârloagă în spații verzi”, după ce au fost neglijate ani de zile, spune primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Inainte si dupa – Cum arată un spatiu verde din Sectorul 6Foto: Colaj foto

„Continuăm cu recuperarea spațiilor verzi neglijate ani de zile și le transformăm din pârloagă în grădini, spațiu public de calitate. Zona #Răzoare este una dintre porțile de intrare în #Sectorul6”, scrie Ciucu pe Facebook.

„Anul acesta am recuperat multe terenuri și vom continua această abordare și anul acesta și în anii care vor urma”, spune primarul Sectorului 6 care prezintă fotografii înainte și după cu colțișorul de spațiu public în cauză.

ÎNAINTE DE AMENAJARE:

DUPĂ AMENAJARE:

Sursă foto: Ciprian Ciuc / Facebook

Modificarea de față nu este singura. De altfel, HotNews.ro a scris recent că Sectorul 6 câștigă aproape 6 hectare de spațiu verde prin amenajarea terenurilor aflate în paragină, terenuri administrate de diverse instituții care stăteau nefolosite de ani de zile și care erau îngrădite cu gard sau pline de boscheți și gunoi.

VEZI ȘI:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *